Järjestelmä

Järjestelmät toimenpidetuoleihin

LINAK-karamoottorijärjestelmillä voidaan nostaa ja säätää hoitopöytiä tasaisesti, ja ne parantavat sekä potilaiden mukavuutta että lääkäreiden ergonomiaa. Tarpeet vaihtelevat ja eri käyttökohteet edellyttävät erityyppisiä järjestelmiä. Tarvittiinpa toimenpidetuoleihin sitten perusjärjestelmää tai edistyneempää, räätälöityä ratkaisua, meiltä löydätte varmasti oikeanlaisen järjestelmän. LINAK tarjoaa hoitotuoleihin kolme eri tuoteversiota. Niistä voidaan luoda erilaisia yhdistelmiä. Versiot ovat Basic, Medium ja Advanced.

Karamoottorijärjestelmät toimenpidetuoleihin

Järjestelmään kuuluu yksi tai useampia nostopilareita ja/tai karamoottoreita, jotka yhdistetään ohjausyksikköön, minkä jälkeen niitä voidaan käyttää intuitiivisella ohjaimella. Järjestelmä on heti käyttövalmis.
LINAK MEDLINE® & CARELINE® on jo kolmen vuosikymmenen ajan ollut innovatiivinen edelläkävijä hoitoalalla ja toimittanut asiakkaidensa tarpeisiin suunniteltuja järjestelmäratkaisuja.

Tyypillinen järjestelmä toimenpidetuoleihin

Liiketoiminnon ja erilaisten lisävarusteiden lisääminen toimenpidetuoleihin paitsi lisää potilaan mukavuutta, myös tehostaa hoitajien työskentelyä. 

Tarpeet kuitenkin vaihtelevat ja eri käyttökohteet edellyttävät erityyppisiä järjestelmiä. LINAKilla on laaja asiantuntemus ja suuri tuotevalikoima, josta löytyy varmasti oikeanlainen järjestelmä, kun toimenpidetuoleihin tarvitaan perusjärjestelmä tai edistynyt mukautettu ratkaisu. 

LINAK tarjoaa hoitotuoleihin kolme eri tuoteversiota. Niistä voidaan luoda erilaisia ratkaisuja. Versiot ovat Basic, Medium ja Advanced.

Tässä kolme esimerkkiä:

Basic:
Karamoottori: LA31
Selkätuki: LA23
Jalkatuki: LA23
Käsiohjain: HB30
Ohjausyksikkö: CA40

Medium:
Karamoottori: LA34
Selkätuki: LA31/LA40
Jalkatuki: LA31
Käsiohjain: HB80
Ohjausyksikkö: CO61

Advanced:
Karamoottori: LA44/BL1 (nostopilari)
Selkätuki: LA31/LA40
Jalkatuki: LA40
Käsiohjain: ACK-ohjauspaneeli, FPP, DPH
Ohjausyksikkö: CB20
Akku: BA21

Kummallekin edellä mainituista ohjausyksiköistä on saatavilla mukautettu ohjelmisto, ja niihin voi lisätä erilaisia hyödyllisiä lisävarusteita, kuten lukuvalon, hierontamoottorin, vaa’an, USB-liittimen puhelimen lataukseen yms. 

Paljon muutakin kuin liike

Turvallisuus ja hyvä ergonomia ovat olleet tällä alalla erittäin tärkeitä jo vuosikausia, ja niin ne ovat edelleenkin. Myös työn sujuvuuden lisääminen, lääkäreiden ja terapeuttien ajan säästäminen sekä potilaisiin keskittyminen lisäävät hyvinvointia. LINAK-järjestelmät on kehitetty näiden tarpeiden pohjalta. 
Kaikki LINAK-järjestelmät on suunniteltu helpottamaan standardien noudattamista sekä testattu ja sertifioitu kansainvälisten terveydenhuollon standardien mukaisesti. LINAK-ratkaisut ovat lisäksi IPX6-hyväksyttyjä ja pestäviä.
Karamoottori- ja pilarijärjestelmäratkaisuille asettamamme tiukat laatuvaatimukset parantavat käyttäjien elämänlaatua, sillä helposti säädettävät ja luotettavasti toimivat tuotteemme ovat ergonomisia. Haluamme näin olevan myös tulevaisuudessa. 
Siksi tarjoammekin valinnaisia lisäarvoa tuovia ominaisuuksia, joita asiakkaamme voivat lisätä järjestelmään tarpeen mukaan. Tällainen on esimerkiksi Service Data Tool (SDT2). Tämän työkalun avulla järjestelmästä voidaan lukea esimerkiksi tiedot karamoottorin käytöstä ja akun tilasta. 

 
Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

LINAK MEDICA 2015 play-icon

LINAK MEDICA 2015

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.