Järjestelmä

Potilasnostinjärjestelmät

LINAK-karamoottorijärjestelmillä voidaan luoda potilasnostimiin tasainen säätö, ja ne auttavat parantamaan sekä potilaiden että hoitajien ergonomiaa. Määritykset riippuvat asiakkaan tarpeista ja vaatimuksista. Järjestelmässä voidaan keskittyä voimaan, nopeuteen, äänettömyyteen tai kanavien (karamoottoreiden) määrään. LINAK tarjoaa potilasnostimiin kolmenlaisia tuoteversioita, joista voidaan luoda monenlaisia ratkaisuja. Versiot ovat Basic, Medium ja Advanced.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

24 V:n ohjausyksikkö yhdistetään yhteen tai useampaan karamoottoriin, minkä jälkeen järjestelmää on helppo ohjata intuitiivisella käsiohjaimella. Tämä tehokas potilasnostinjärjestelmä tekee potilaiden kanssa työskentelystä turvallisempaa. 

LINAK on jo kolmen vuosikymmenen ajan ollut innovatiivinen edelläkävijä terveydenhuoltoalalla toimittamalla asiakkaidensa tarpeisiin suunniteltuja järjestelmäratkaisuja.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Määritykset riippuvat asiakkaan tarpeista ja vaatimuksista. Järjestelmässä voidaan keskittyä voimaan, nopeuteen, äänettömyyteen tai kanavien (karamoottoreiden) määrään. LINAK toimittaa potilasnostimiin kolmenlaisia tuoteversioita, joista voidaan luoda monenlaisia ratkaisuja. Versiot ovat Basic, Medium ja Advanced.

Ne kattavat lähes kaikki mahdolliset – myös erittäin painaville potilaille suunnitellut – potilasnostimet. LINAK-karamoottoreiden nostovoima on jopa 12 000 N. 

Tässä muutama esimerkki tyypillisistä järjestelmistä:

Basic:
Karamoottori: LA31
Käsiohjain: HB30
Akku: CBJH

Medium:
Karamoottori: LA34
Levitettävät jalat: LA23
Käsiohjain: HB30
Ohjausyksikkö: CBJ2
Akku: BAJ

Advanced: 
Karamoottori: LA44
Levitettävät jalat: LA23
Jalanlevitysmoottori: LA23

Käsiohjain: HB30
Ohjausyksikkö: CBJC
Akku: BAJL (litiumioniakku)

Paljon muutakin kuin liike

Turvallisuus ja hyvä ergonomia ovat olleet tällä alalla erittäin tärkeitä jo vuosikausia, ja niin ne ovat edelleenkin. Myös työn sujuvuuden lisääminen, henkilökunnan ajan säästäminen sekä potilaisiin keskittyminen lisäävät hyvinvointia. LINAK-järjestelmät on kehitetty näiden tarpeiden pohjalta. 

Kaikki LINAK-järjestelmät on suunniteltu helpottamaan EN10535-standardin noudattamista sekä testattu ja sertifioitu kansainvälisten terveydenhuollon standardien mukaisesti.

Karamoottoriratkaisuille asettamamme tiukat laatuvaatimukset parantavat käyttäjien elämänlaatua, sillä helposti säädettävät ja luotettavasti toimivat tuotteemme ovat ergonomisia. Haluamme näin olevan myös tulevaisuudessa.

Siksi tarjoammekin valinnaisia lisäarvoa tuovia ominaisuuksia, joita asiakkaamme voivat lisätä järjestelmään tarpeen mukaan. Tällainen on esimerkiksi Service Data Tool (SDT). Tämän työkalun avulla järjestelmästä voidaan hakea esimerkiksi akun tilatiedot ja karamoottorin suorituskykytiedot. 

LINAK: Potilaiden turvallinen käsittely play-icon

LINAK: Potilaiden turvallinen käsittely

LINAK: Potilasnostimen käsiohjain play-icon

LINAK: Potilasnostimen käsiohjain

LINAK: Potilasnostimen akut ja ohjausyksiköt play-icon

LINAK: Potilasnostimen akut ja ohjausyksiköt

LA40-video play-icon

LA40

Uusi ergonominen LINAK HB30 -käsiohjain potilasnostimiin play-icon

Uusi ergonominen LINAK HB30 -käsiohjain potilasnostimiin

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

BAJL-litiumioniakku terveydenhuollon karamoottorijärjestelmiin

LINAK BAJL -litiumioniakku on ympäristöystävällinen virtaratkaisu, joka tarjoaa suorituskykyä luotettavasti ja pitkäkestoisesti. Täydellinen ratkaisu sairaaloiden liikuteltaviin käyttökohteisiin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.