Järjestelmä

Järjestelmät kotihoitosänkyihin

LINAK-karamoottorijärjestelmillä saa korkeuden sekä selkä- ja jalkatukien tasaisen säädön kotihoitosänkyihin. LINAK-järjestelmän määritykset riippuvat asiakkaan toiveista. Järjestelmän valintaan vaikuttavat voimantarve ja haluttu nopeus, äänitaso, kanavien (karamoottoreiden) ja lisälaitteiden määrä. LINAK toimittaa joustavia järjestelmiä markkinoiden tarpeisiin – perusjärjestelmistä aina edistyneisiin ratkaisuihin.

LINAK-järjestelmät kotihoitosänkyihin

Ohjausyksikkö voidaan yhdistää yhteen tai useampaan karamoottoriin, minkä jälkeen järjestelmää on helppo ohjata intuitiivisella käsiohjaimella. Järjestelmä on heti käyttövalmis. 

LINAK on ollut innovatiivinen edelläkävijä hoitoalalla jo kolmen vuosikymmenen ajan. Toimitamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä järjestelmäratkaisuja.

Kotihoitosängyissä yleisesti käytetty järjestelmä

LINAK-karamoottorijärjestelmien määritykset riippuvat asiakkaan toiveista. Järjestelmässä voidaan keskittyä tehoon, nopeuteen, äänitasoon tai kanavien (karamoottoreiden) tai lisävarusteiden määrään. LINAK valmistaa kotihoitosänkyihin kahdenlaisia tuoteversioita: Basic (perusversio) ja Medium (keskitason versio). Ne tarjoavat vaihtoehtoja järjestelmään lähes loputtomasti.

Tässä muutama esimerkki tyypillisistä järjestelmistä:

Basic:
Ohjausyksikkö: CA30
Karamoottorit: 2 x LA27 (yksi tai kaksi)
Ohjain: HB70/HL70

Medium:
Ohjausyksikkö: CA40
Karamoottorit: 3 x / 4 x LA40 (enimmillään neljä)
Ohjain: HB70/- HL/70 - HB80

Advanced:
Ohjausyksikkö  CO61
Karamoottorit: 3 x / 4 x LA40  (enimmillään neljä)
Ohjain: HB70/HL70/HB80

Paljon muutakin kuin liike

Turvallisuus ja hyvä ergonomia ovat olleet tällä alalla erittäin tärkeitä jo vuosikausia, ja niin ne ovat edelleenkin. Myös työn sujuvuuden lisääminen, henkilökunnan ajan säästäminen sekä potilaisiin keskittyminen lisäävät hyvinvointia. LINAK-järjestelmät on kehitetty näiden tarpeiden pohjalta. 

CA30- ja CA40-malleilla on tässä mielessä monia etuja. Niissä on esimerkiksi lisäturvaominaisuuksia, joiden avulla estetään tahattomat liikkeet ja varmistetaan, että oikosulut eivät voi vaurioittaa tai rikkoa järjestelmää. 

Kaikki LINAK-järjestelmät on suunniteltu helpottamaan EN60601-standardin noudattamista sekä testattu ja sertifioitu kansainvälisten terveydenhuollon standardien mukaisesti. LINAK-ratkaisut ovat lisäksi IPX6-hyväksyttyjä ja pestäviä. 

Karamoottoreille, ohjausyksiköille ja ohjaimille asettamamme tiukat laatuvaatimukset parantavat käyttäjien elämänlaatua, sillä helposti säädettävät ja luotettavasti toimivat sänkytuotteemme ovat ergonomisia.

Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa play-icon

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.