Ota yhteyttä meihin
Järjestelmä

Järjestelmät sairaalasänkyihin

LINAK-karamoottorijärjestelmät tarjoavat sairaalasänkyihin tasaisen liikkeen sekä erilaisia älykkäitä toimintoja ja lisäarvoa tuovia ominaisuuksia. LINAK-karamoottorijärjestelmien määritykset riippuvat asiakkaan toiveista. Järjestelmässä voidaan keskittyä kuormaan, nopeuteen, äänettömyyteen, kanavien (karamoottoreiden) määrään tai lisävarusteiden määrään. LINAK toimittaa joustavia järjestelmiä markkinoiden tarpeisiin – Basic-versioista Advanced-ratkaisuihin.

Karamoottorijärjestelmät sairaalasänkyihin

Järjestelmään kuuluu yksi tai useampia nostopilareita ja/tai karamoottoreita. Ne yhdistetään ohjausyksikköön, minkä jälkeen järjestelmää voidaan ohjata intuitiivisella ohjaimella. Järjestelmä on heti käyttövalmis. Siitä voidaan tehdä edistyneempi erikoisohjelmiston avulla.

LINAK on ollut innovatiivinen edelläkävijä terveydenhuoltoalalla jo kolmen vuosikymmenen ajan. Toimitamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä järjestelmäratkaisuja.

Järjestelmä sairaalasänkyihin

Sairaalasänkyjärjestelmän määritykset riippuvat asiakkaan vaatimuksista. Järjestelmässä voidaan keskittyä voimaan, nopeuteen, äänettömyyteen, kanavien (karamoottoreiden) määrään tai lisävarusteiden määrään. Siksi LINAK toimittaa sairaalasänkyihin kolmenlaisia tuoteversioita: Basic, Medium ja Advanced.

Tässä muutama esimerkki tyypillisistä järjestelmistä:

Basic:
Karamoottorit: LA40 (yksi tai kaksi)
Ohjain: ACOM
Ominaisuudet: ei mitään

Medium:
Ohjausyksikkö: CO61
Karamoottorit: LA40 (enintään neljä)
Ohjain: HB80 (lukituksella)
Ominaisuudet: ACO (hoitajan ohjain)

Advanced:
Ohjausyksikkö: CO71
Karamoottorit/nostopilarit: LA40 ja/tai BL1 (enintään neljä)
Ohjain: HB80 (lukituksella)
Ominaisuudet: ACT (kosketuskäyttöinen hoitajan ohjain), vaaka, OOB (sängystä poistumisen tunnistus), UBL (sängynalusvalo), EBC (sähköjarru), akkuvarmennus, virtavaroitus (hälytys, jos sähkökaapeli kytketään pistorasiaan sänkyä siirrettäessä) ja paljon muuta.

Paljon muutakin kuin liike

Turvallisuus ja hyvä ergonomia ovat olleet tällä alalla erittäin tärkeitä jo vuosikausia, ja niin ne ovat edelleenkin. Myös työn sujuvuuden optimointi, henkilökunnan ajan säästäminen sekä potilaisiin keskittyminen lisäävät hyvinvointia. LINAK-järjestelmät on kehitetty näiden tarpeiden pohjalta. 

CA30-, CA40- ja CO61-malleilla on tässä mielessä monia etuja. Niissä on esimerkiksi lisäturvaominaisuuksia, joiden avulla estetään tahattomat liikkeet ja varmistetaan, että oikosulut eivät voi vaurioittaa tai rikkoa järjestelmää.

Kaikki LINAK-järjestelmät on suunniteltu yhteensopiviksi EN60601-standardin kanssa sekä testattu ja sertifioitu kansainvälisten terveydenhuollon standardien mukaisesti.

Karamoottoreille, ohjausyksiköille ja ohjaimille asettamiemme tiukkojen laatuvaatimusten ansiosta syntyvä tasainen ja luotettava säätö parantaa käyttäjien ergonomiaa ja samalla elämänlaatua.

Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

LINAK esittelee sairaalasänkyihin kehitetyn perustason OpenBus™ -järjestelmän play-icon

LINAK esittelee sairaalasänkyihin tarkoitetun perustason OpenBus™ -järjestelmän

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Perustason OpenBus™-järjestelmä sairaalasänkyihin

Säädettävät karamoottoriratkaisut moderniin terveydenhuoltoon. Päivitä analoginen karamoottorijärjestelmä, niin pääset nauttimaan OpenBus™-teknologian lukuisista eduista

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.