Ota yhteyttä meihin
Potilasnostin LINAK-tuotteilla
Korkeasuorituskykyinen Li-ion-akku Suunniteltu käyttäjiä silmällä pitäen Käyttäminen ja ylläpitäminen helppoa Langaton käyttö ja tietojenhallinta Monimutkaisia toimintoja käden ulottuvilla Valitse oikea tuote tästä 30 % nopeampi turbotehostustoiminto Hygieeninen, helposti puhdistettava

Yrityksesi seuraava LIFT™-ratkaisu

Sulava, tehokas ja helppokäyttöinen

Korkeasuorituskykyinen Li-ion-akku

Valtaa ei tule ilman vastuuta.

Näytä enemmän

Suunniteltu käyttäjiä silmällä pitäen

LINAK® tietää, että sen tuotteiden muodon ja ulkoasun on soinnuttava saumattomasti sen asiakkaiden suunnittelemiin nostimiin.

Näytä enemmän

Käyttäminen ja ylläpitäminen helppoa

LINAK LIFT50™ -ratkaisu on suunniteltu ergonomiseksi hoitohenkilökunnan tarpeita silmällä pitäen. Sen sulavalinjainen ulkoasu ja käytännölliset, helppokäyttöiset käyttöliittymät helpottavat aidosti käyttäjiensä arkea.

Näytä enemmän

Langaton käyttö ja tietojenhallinta

Parikytkentä Bluetooth®-sovittimeen.

Näytä enemmän

Monimutkaisia toimintoja käden ulottuvilla

Tieto tuo valtaa, mutta jos tietojen perusteella ei voida toimia, niitä ei myöskään voida hyödyntää kunnolla.

Näytä enemmän

Valitse oikea tuote tästä

30 % nopeampi turbotehostustoiminto

LINAK haluaa auttaa käyttäjiä saamaan asioita aikaan. Nopeasti. Tiedämme, miten kiireisiä ihmiset ovat. Siksi olemmekin integroineet järjestelmään turbotehostustoiminnon, joka nopeuttaa työskentelyä turvallisuudesta tinkimättä.

Näytä enemmän

Hygieeninen, helposti puhdistettava

LINAKilla turvallisuus on elämäntapa, ja hygieenisten olosuhteiden varmistaminen ratkaisujemme käyttäjille ja potilaille on meille kaikkein tärkeintä.

Näytä enemmän

Potilasnostimien suunnittelu ei ole paras mahdollinen ilman LINAKia

Meillä on tanskalaisena yrityksenä halu muotoilla hyvännäköisiä tuotteita. Muotoilu ei kuitenkaan ole pelkkää kauniin ulkoasun luomista.

Sen tarkoituksena on myös tuottaa helposti puhdistettavia tuotteita, joita on vaivaton käyttää.

 

LINAK® LIFT™ -ratkaisu tuo lisäarvoa yrityksesi tuotteille

  • Ketterä ratkaisu, jonka avulla yrityksesi voi mukautua ripeästi markkinoiden muuttuviin tarpeisiin
  • Brändinne voi erottua muista markkinoilla, joilla kilpailu kiristyy jatkuvasti
  • Ratkaisun toimittaa terveydenhuoltoalan perusteellisesti tunteva kansainvälisesti luotettu valmistaja
 

LINAKin turbotehostustoiminto

Nopeudesta ei ole hyötyä, jos se ei ole hallittavissa

LINAK haluaa auttaa käyttäjiä saamaan asioita aikaan. Nopeasti. Tiedämme, miten kiireisiä ihmiset ovat. Siksi olemmekin integroineet järjestelmään turbotehostustoiminnon, joka nopeuttaa työskentelyä turvallisuudesta tinkimättä.

Turbotehostustoimintonsa ansiosta LIFT50™-järjestelmä pitää odotusajan minimissään nostolaitetta säädettäessä.

 

LINAK IPX6 washable

Turvallisuudesta on eniten hyötyä kunnon suojauksella
LINAKilla turvallisuus on elämäntapa, ja hygieenisten olosuhteiden varmistaminen ratkaisujemme käyttäjille ja potilaille on meille kaikkein tärkeintä. COVID-19 on paljastanut kuormitetun terveydenhuollon heikkoudet. Hygienia on ratkaisevan tärkeää infektiovaaran vähentämisessä. Sairaalat ja hoitokodit etsivät ratkaisuja, jotka helpottavat hoitotyötä niin nyt kuin tulevaisuudessakin. IPX6 washable voi auttaa niitä pysymään kehityksen kärjessä.

Yrityksesi voi nyt auttaa tämän alan asiakkaitaan bakteerien torjunnassa suunnittelemalla potilasnostimia, jotka kestävät tavallista ankarammat pesuolosuhteet.

 

LINAKin langattomat ratkaisut

Yhdistettävyydestä on eniten hyötyä, kun on yhteistyötä

LINAK haluaa varmistaa, että sen asiakkaat voivat hyödyntää tulevaisuuden tiedonsiirtomahdollisuuksia. Valinnaisen langattoman ohjauksen ja tulevaisuuden ratkaisuille tarkoitetun Bluetooth®-tiedonsiirron sekä ennakoivan huollon avulla yrityksesi on valmis digitalisaation seuraavaan vaiheeseen.

 

Suunnittelu

Meillä muotoilu vaatii ihmisläheisyyttä
LINAK tietää, että sen tuotteiden muodon ja ulkoasun on soinnuttava saumattomasti sen asiakkaiden suunnittelemiin nostimiin. Tästä syystä mukautettavuus on meille erittäin tärkeää ja haluamme, että tuotteemme mukautuvat ulkoasultaan helposti asiakkaidemme ratkaisuihin. Siksi emme lisää logoja joka paikkaan ja pidämme tuotteidemme linjat selkeinä ja värit neutraaleina. Tällä tavoin asiakkaidemme omien suunnittelijoiden on helppo integroida tuotteemme kehittämiinsä nostinratkaisuihin.

Muotoilu tuo lisäarvoa
Hyvässä teollisessa muotoilussa lähtökohtana on loppukäyttäjä. Suunnittelijoina vastuullamme on luoda laitteita, jotka ovat helposti ymmärrettäviä ja helppokäyttöisiä. LIFT™-sarjan tuotteita suunnitellessaan LINAK kysyi käyttäjiltä, mikä näille oli tärkeintä, ja he vastasivat: nykyaikaisesti muotoiltu laite, jonka toimintoja on helppo käyttää ja jonka hätäpysäytyspainike on jossakin ilmiselvässä paikassa, johon on kuitenkin vaikea osua vahingossa. Keskityimme tekemään näistä ominaisuuksista yksinkertaisia ja intuitiivisia.

 

Suunniteltu hoitajille

Toiminnallisuus ei saa kärsiä helppokäyttöisyyden kustannuksella

LINAK LIFT50™ -ratkaisu on suunniteltu ergonomiseksi hoitohenkilökunnan tarpeita silmällä pitäen. Sen sulavalinjainen ulkoasu ja käytännölliset, helppokäyttöiset käyttöliittymät helpottavat aidosti käyttäjiensä arkea.

Potilasnostimien tarkoituksena on estää hoitajien selkävammat potilaita nostettaessa tai näiden asentoa vaihdettaessa. Kuitenkin myös pienet toistuvat liikkeet voivat johtaa työperäisiin vammoihin. Tarpeettomien ja luonnottomien liikkeiden vähentämiseksi järjestelmän LED-tilavalot on sijoitettu niin, että ne on helppo nähdä seisaaltaan, ja kevyt litiumioniakku on helppo vaihtaa yhdellä kädellä.

 

LINAK SoftCon2™ tuo tuotteet markkinoille huomattavasti entistä nopeammin

Ohjelmointia tarvittaessa yrityksesi seuraavalle tuotteelle – SoftCon2™-ratkaisun avulla yrityksesi voi luoda erityisratkaisunsa omissa tiloissaan LINAKin teknikon tuella. Teknikkomme voi mukauttaa ja hienosäätää ohjelmistoa reaaliajassa, ja yrityksesi voi testata tuloksia suoraan omassa työpajassaan tai laboratoriossaan.

Näin kehitystyö nopeutuu ja saatte tarkalleen sellaisen ratkaisun kuin haluattekin. Kun online-istunto LINAKin kanssa on ohi, yritykselläsi on toimiva, käyttövalmis ratkaisu.

Haluatko lisätietoja?

LINAKin mukautettu SoftCon2-ohjelmisto

 

Parikytkentä

Vaiheittaiset ohjeet LIFT40+™- tai LIFT50™-järjestelmän parikytkentään LINAK-käsiohjaimen kanssa – ohjeita noudattamalla voit yhdistää laitteet parikytkentätilassa muutamassa sekunnissa.

LIFT40+™

LIFT50™

 
 

LIFT-ratkaisu

Tämä sulavalinjainen järjestelmä on suunniteltu läpikotaisin uudelleen helppokäyttöisyyttä ja käyttömukavuutta silmällä pitäen.
LIFT-sarjan tuotteiden muotoilu on pelkistettyä, joten tuotteet ovat pienikokoisia ja tyylikkäitä.

LIFT40+™

LIFT50™

 
 

Tuotteet

 
 

LIFT™-ratkaisun ominaisuuksien vertailutaulukko

 

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä