Ota yhteyttä meihin
LINAK OneConnect™ -piirros

ASKELEEN EDELLÄ – OneConnect™-alustan ansiosta

OneConnect™-alustalla yrityksesi voi käyttää ja käsitellä järjestelmiensä tietoja haluamallaan tavalla. OneConnect™-alustan avulla yrityksesi pysyy aina askeleen edellä huollon ja ylläpidon ennakoinnissa ja voi samalla valmistautua asiakkaidensa tuleviin vaatimuksiin.

Aina askeleen edellä OneConnect™-alustan ansiosta

OneConnect on uusi alusta kaikille terveydenhuollon laitteissa käytettävien LINAK®-karamoottorijärjestelmien digitaalisille palveluille. Helppokäyttöinen OneConnect-sovellus antaa huoltoteknikoille ja LINAK-tuotteita käyttävien laitteiden loppukäyttäjille selkeitä ja hyödyllisiä järjestelmän tilatietoja.

OneConnect-sovelluksessa yrityksesi voi brändätä tuotteitaan sekä viestiä suoraan loppukäyttäjille ja parantaa näin laitteiden käyttökokemusta.

OneConnectin toimintoja ja palveluita hallitaan keskitetysti OneConnect-portaalista.

OneConnectin avulla teknikot voivat ryhtyä toimenpiteisiin aina tarvittaessa. He voivat etsiä OneConnect-sovelluksella laitteita, joiden huolto lähestyy tai jotka on puhdistettava tai ladattava lähiaikoina, ja ryhtyä tietojen pohjalta tarvittaviin toimenpiteisiin.

OneConnect™-alustan avulla yrityksesi pysyy aina askeleen edellä huollon ja ylläpidon ennakoinnissa ja voi samalla auttaa terveydenhuollon asiakkaitaan täyttämään jatkuvasti tiukentuvat hoito-, turvallisuus- ja tehokkuusvaatimukset.

 

Helppokäyttöinen ja maksuton OneConnect™-sovellus

OneConnect-sovellus on ladattavissa maksuttomasti AppStore- ja Google Play -kaupoista, ja sitä voidaan käyttää terveydenhuollon laitteiden havaitsemiseen. Kaikki ne yrityksesi laitteet, joihin on integroitu OneConnect-alustaa tukeva LINAK-järjestelmä ja jotka ovat matkapuhelimen kantoalueella, lähettävät järjestelmän tilatiedot OneConnect-sovellukseen. Sovellus ilmoittaa esimerkiksi akun varauksen alhaisuudesta, järjestelmävirheistä sekä huollon ja puhdistuksen tarpeesta. Kun tiedot ovat näin helposti saatavilla, oikeiden henkilöiden on helppo ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

 

LCi – järjestelmä on turvallisessa tilassa

OneConnect – järjestelmä on puhdistettava

 

OneConnect – huolto-ohjeet

OneConnect– järjestelmä on huollettava

 
 

Digitaalinen OneConnect™-ratkaisu

OneConnect-alustan kautta yrityksesi voi muodostaa yhteyden sekä laitteisiinsa että asiakkaisiinsa. LINAK Communication Interface™ (LCi™) -rajapintaliittymän avulla ratkaisu on helppo integroida yrityksesi omaan digitaaliseen alustaan tai infrastruktuuriin.

LCi on turvallinen vakiotyyppinen dataliityntä, jonka kautta voidaan käyttää koko LINAK-järjestelmää. Se tukee yrityksesi omia mukautettuja ratkaisuja, kuten älypuhelinsovelluksia, ja se voidaan integroida esimerkiksi hoitajankutsujärjestelmään tai muihin sairaalajärjestelmiin. Mahdollisuuksia on paljon. Jos haluat lisätietoja ratkaisun integroinnista yrityksesi omaan digitaaliseen ratkaisuun, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

Tietojen käyttöoikeudet on jaettu LCi:ssä eri tasoihin, joten voitte itse päättää, kenellä on käyttöoikeus eri tietoihin.

Jos haluatte valmistautua digitaaliseen tulevaisuuteen OneConnectin avulla, kannattaa valita sellaiset LINAK-tuotteet, joihin on integroitu tai jotka tukevat LCi:tä.

LCi on saatavana kaikkiin LINAK CO -ohjausyksikköihin joko Bluetooth®-yhteydellä tai johdollisena Modular Data Interface (MDI) -ratkaisuna.

LCi-logo
 
 

OneConnect™ voidaan mukauttaa yrityksesi brändiin

Yrityksesi voi mukauttaa sovelluksessa näytettävän sisällön OneConnect-portaalissa. Voitte määritellä itse tuotekohtaisesti, mikä tuotenimi ja -kuva OneConnect-sovelluksessa näytetään. Sovelluksessa näytettävä sivu on täysin muokattavissanne, ja voitte lisätä ohjesivuille haluamanne tuotekohtaiset ohjeet. Tämä on yrityksellesi erinomainen tilaisuus viestiä suoraan loppukäyttäjille – voitte julkaista alustan kautta esimerkiksi käyttöönotto- tai käyttöohjeita, ohjevideoita, teknisen tuen yhteystiedot ja paljon muuta.

 

OneConnect-alustaa voidaan käyttää sekä sovelluksella että selaimella

 

OneConnect™-alustan edut yrityksellesi ja asiakkaillenne

  • Maksuton, helppokäyttöinen sovellus, joka antaa reaaliaikaisia tietoja järjestelmän tilasta, jotta huoltoteknikot voisivat ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.
  • Käyttövalmis digitaalinen alusta yrityksesi laitteille – teidän ei tarvitse kehittää omaa ohjelmistoa.
  • OneConnect voidaan mukauttaa yrityksesi brändiin muokkaamalla sen ulkoasua ja sisältöä. Yrityksesi voi myös antaa asiakkaiden mukauttaa sovellusta omiin käyttötarkoituksiinsa.
  • Keskitetty tiedonlähde kaikille LINAK-tuotteita käyttäville laitteille. Loppukäyttäjät voivat tarkastella LINAK-karamoottorijärjestelmiä käyttävien valmistajien tuotetietoja.
  • Yrityksesi voi integroida OneConnect-alustan omaan alustaansa – se voidaan yhdistää mihin tahansa järjestelmään, mikä helpottaa yhteistyötä ulkopuolisten toimittajien kanssa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.