Teknologia & trendit

SMPS-hakkurivirtalähteellä varustetut MEDLINE- ja CARELINE-järjestelmät

Hakkurivirtalähdetekniikkaa (SMPS) hyödyntävät LINAK-karamoottoriratkaisut kuluttavat valmiustilassa erittäin vähän energiaa ja tarjoavat enemmän voimaa ja tehoa kuin perinteiset muuntajat.

SMPS-hakkurivirtalähteellä varustetut MEDLINE®- ja CARELINE®-järjestelmät

Hakkurivirtalähdetekniikkaa (SMPS) hyödyntävät MEDLINE & CARELINE -ratkaisut kuluttavat valmiustilassa erittäin vähän energiaa ja tarjoavat enemmän voimaa ja tehoa kuin perinteiset muuntajat. Tekniikka tukee karamoottoreiden vakionopeutta sovellusjärjestelmän kuormituksesta riippumatta.

Yleisen syöttöjännitteen käyttö mahdollistaa MEDLINE & CARELINE -hakkurivirtalähderatkaisujen hyödyntämisen kaikkialla maailmassa eri jännitetasoista riippumatta.

Hakkurivirtalähteen edut

MEDLINE & CARELINE -hakkurivirtalähderatkaisujen tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  • Ympäristöystävällisyys valmiustilan alhaisen virrankulutuksen ansiosta
  • Suuri teho tukee karamoottoreiden vakionopeutta
  • Immuuni sähköverkon tasavirralle
  • Käyttöjännite (100–240 VAC)
  • Helppo integroida laitteisiin kevyen painonsa ja kompaktin muotoilunsa ansiosta

Hakkurivirtalähde sisältyy useisiin LINAK-tuotteisiin

Hakkurivirtalähteellä varustettuja ohjausyksikköjä käytetään usein esimerkiksi sairaalasängyissä, hoito- ja tutkimuspöydissä sekä muissa terveydenhoitoalan sovelluksissa. Saat lisätietoja hakkurivirtalähteellä varustetuista ohjausyksiköistä tuotesivuiltamme.

 

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.