Teknologia & trendit

SMPS-hakkurivirtalähteellä varustetut MEDLINE- ja CARELINE-järjestelmät

Hakkurivirtalähdetekniikkaa (SMPS) hyödyntävät LINAK-karamoottoriratkaisut kuluttavat valmiustilassa erittäin vähän energiaa ja tarjoavat enemmän voimaa ja tehoa kuin perinteiset muuntajat.

SMPS-hakkurivirtalähteellä varustetut MEDLINE®- ja CARELINE®-järjestelmät

Hakkurivirtalähdetekniikkaa (SMPS) hyödyntävät MEDLINE & CARELINE -ratkaisut kuluttavat valmiustilassa erittäin vähän energiaa ja tarjoavat enemmän voimaa ja tehoa kuin perinteiset muuntajat. Tekniikka tukee karamoottoreiden vakionopeutta sovellusjärjestelmän kuormituksesta riippumatta.

Yleisen syöttöjännitteen käyttö mahdollistaa MEDLINE & CARELINE -hakkurivirtalähderatkaisujen hyödyntämisen kaikkialla maailmassa eri jännitetasoista riippumatta.

Hakkurivirtalähteen edut

MEDLINE & CARELINE -hakkurivirtalähderatkaisujen tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  • Ympäristöystävällisyys valmiustilan alhaisen virrankulutuksen ansiosta
  • Suuri teho tukee karamoottoreiden vakionopeutta
  • Immuuni sähköverkon tasavirralle
  • Käyttöjännite (100–240 VAC)
  • Helppo integroida laitteisiin kevyen painonsa ja kompaktin muotoilunsa ansiosta

Hakkurivirtalähde sisältyy useisiin LINAK-tuotteisiin

Hakkurivirtalähteellä varustettuja ohjausyksikköjä käytetään usein esimerkiksi sairaalasängyissä, hoito- ja tutkimuspöydissä sekä muissa terveydenhoitoalan sovelluksissa. Saat lisätietoja hakkurivirtalähteellä varustetuista ohjausyksiköistä tuotesivuiltamme.

 

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.