Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Meiltä löytyy tarvittava käyttökohteiden tuntemus

LINAKilla on yli 30 vuoden kokemus innovatiivisten ja luotettavien sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien kehittämisestä terveydenhuollon käyttökohteisiin. Yhdessä voimme kehittää huomisen hoitoa tänään, Care for Tomorrow Today™.

Oletko valmis? Teknologia ja trendit

Kun yrityksesi valitsee kumppanikseen LINAKin, se voi hyödyntää yli 30 vuoden aikana kertyneen käyttökohteiden tuntemuksen laitteissaan.

Etsi yrityksesi erikoisala tästä ja katso, mitä hyötyä Care for Tomorrow Today -ajattelutavastamme voi olla teille. 

Karamoottorijärjestelmät sairaalasänkyihin
Sairaaloissa on enemmän sänkyjä kuin lääkäreitä ja hoitajia, joten jos yrityksesi kehittää sängyn, joka lyhentää aikaavieviä tehtäviä, siitä tulee mitä todennäköisimmin menestys. LINAK Intelligent Care Solutions™ -ratkaisut tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia luovaan ajatteluun.

Karamoottorit hoitosänkyihin
LINAK-teknologiaa käyttämällä hoitosängyt voidaan varustaa älykkäillä turvaominaisuuksilla, kuten hoitajankutsutoiminnolla, sängynalusvalolla tai toiminnoilla, jotka ilmoittavat, että potilas on noussut sängystä tai sänky on kastunut.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin
Turvallisuus ja luotettavuus ovat elintärkeitä ominaisuuksia potilasnostimissa. Ne valmistajat, jotka haluavat päästä hoitajien ja potilaiden suosioon, haluavat varmastikin lisätä laitteisiinsa muitakin ominaisuuksia. LINAK voi auttaa tässä.

Sähkökäyttöiset karamoottorit hammaslääkärituoleihin
Sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit tarjoavat monipuoliset säätötoiminnot hammaslääkärituoleihin sekä mahdollisuuden yhdistää eri liikkeet yhdeksi ainoaksi toiminnoksi.

Karamoottorijärjestelmät kotihoitosänkyihin
Vanhusten ja liikuntarajoitteisten elämää helpottavien kotihoitolaitteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Älykkäät karamoottorimme tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet luovaan ajatteluun kotihoitosänkyjen suunnittelussa.

Sähkökäyttöiset karamoottorit hoitopöytiin
Selkäkipu ja selkärangan ongelmat ovat varsin yleisiä vaivoja lääkäreiden ja hoitajien keskuudessa. Siksi ergonomiaa parantavat ja joustavat, sähkökäyttöiset hoitopöydät ovat kysyttyjä tuotteita – ja samalla LINAKin erikoisalaa.

Lineaariset karamoottorijärjestelmät hoitotuoleihin
Potilaat istuvat tavallisesti toimenpidetuoleissa pitkään, joten niihin kannattaa kehittää muitakin toimintoja kuin pelkkä asennonsäätö. Lukuvalot ja mobiililaitteen latausmahdollisuus ovat vain muutama esimerkki LINAKin tarjoamista vaihtoehdoista.

Karamoottorit pyörätuoleihin
Pyörätuolien suunnittelussa on otettava huomioon sekä luotettavuus että mukavuus. Luotettavan ja mukavan pyörätuolin kehittäminen edellyttää tehokkaiden, pienten ja hiljaisten sähkökäyttöisten karamoottoreiden käyttöä. Moottoreiden tulisi myös kuluttaa mahdollisimman vähän energiaa, ja niiden on voitava säätää asentoja erittäin tarkasti.

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä