Teknologia & trendit

LINAKin ohjausyksikkösarja - kaikki yhdessä ohjausyksikössä

LINAKin CO-ohjausyksikköperhe on monipuolinen. Olemme parantaneet hygieniaominaisuuksia ja kaapelointia sekä kehittäneet kiinnitysratkaisun, joka lisää ohjausyksikön kiinnityssuunnan vaihtoehtoja. Mikä tärkeintä, näiden ominaisuuksien yhdistelmä on LINAKin uusi standardi.

Miksi sanomme ”Yksi maailma – Yksi tuote”
Perustuen yli 30 vuoden kokemukseen, laaja-alaiseen osaamiseen ja tietämykseen LINAK asettaa uusia standardeja yhdistämällä useita uusia toimintoja ohjausyksikkösarjassa. LINAKin edustaja on aina lähettyvilläsi maailmanlaajuisten hyväksyntien, paikallisten toimistojen ja huollon ansiosta. Hakkurivirtalähde on vakiona kaikissa ohjausyksiköissä varmistaen, että ne sopivat monenlaisiin terveydenhuollon sovelluksiin. Lisäämällä vielä toinen ohjausyksikkö CO-Link™-toiminnolla, yhdellä käsiohjaimella ohjattavien kanavien määrä kaksinkertaistuu ja tehon määrän kasvaa.


Ohjausyksiköt kestävät konepesua 
Hygienia on äärimmäisen tärkeää terveydenhuollon ympäristössä. Tämän vuoksi kaikki ohjausyksiköt ovat LINAKin IPX6 Washable DURA™ -standardin mukaisia, jolloin tuote on vesitiivis ja konepestävä. Se on huomattavasti paremmin suojattu kuin nykyinen standardi edellyttää.  Näin ollen LINAK-laatu tarjoaa korkean suorituskyvyn ja 5 vuoden takuun ohjausyksiköille.

Sopii kaikkialla
Kevyt ja kompakti rakenne ja innovatiivinen kaapelointi tarjoavat lukuisia asennusvaihtoehtoja. Kekseliään kiinnitysratkaisun avulla ohjausyksikön pystyy hetkessä asentamaan eri tavoin ja kaikkiin ohjausyksiköihin on tarvittaessa asennettavissa akkukäyttö.

LINAKin ohjausyksikkösarja - kaikki yhdessä ohjausyksikössä
Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa play-icon

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa

LINAK Korkealuokkainen tuotanto play-icon

LINAK korkealuokkainen tuotanto

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.