Teknologia & trendit

Terveydenhuollon haasteet

Sähkökäyttöisten lineaaristen LINAK-karamoottorijärjestelmien on voitava vastata tulevaisuuden haasteisiin. Liikalihavuus, väestön ikääntyminen sekä diabeteksen ja dementian yleistyminen.

Terveydenhuoltoalalla on edessään kolme suurta haastetta.
  • Väestön ikääntyminen lisää hoidontarvetta, mikä vaikuttaa niin sairaaloihin, hoitolaitoksiin kuin kotihoitoonkin.
  • Elämäntapasairaudet ovat kasvava ongelma monissa maissa. Maailmantalouden elpyessä myös vaikeiden ja kroonisten elämäntapasairauksien määrä kasvaa. Tämä on haaste terveydenhuoltoalalle, sillä potilaiden määrä kasvaa.
  • Elämäntapojemme vuoksi ylipainoisuus kasvaa kaikkialla maailmassa, mikä on sairaaloille ja muille hoitolaitoksille kirjaimellisesti raskas taakka. 

Yrityksesi haasteet ovat myös meidän haasteitamme

Edellä mainitut ilmiöt ovat sairaala- ja terveydenhoitolaitteiden valmistajille sekä haaste että mahdollisuus. Hoitajien elämää ja stressiä helpottavien laitteiden kysyntä tulee kasvamaan tulevaisuudessa. Sama koskee myös laitteita, jotka parantavat potilaiden mukavuutta ja auttavat heitä toimimaan itsenäisemmin hoitajien työtaakkaa kasvattamatta. 

Hoitoalaan erikoistunut LINAK-segmentti MEDLINE® & CARELINE® tarkkailee tiiviisti alan tarpeita. Edistyneet sähkökäyttöiset lineaariset karamoottorijärjestelmät voivat parantaa monia sairaala- ja terveydenhoitolaitteita, jotta niiden olisi helpompi vastata tulevaisuuden haasteisiin.

Anna meidän auttaa yritystäsi

Uskomme, että läheinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa synnyttää uudenlaisia innovatiivisia ratkaisuja, jotka helpottavat hoitoalan ammattilaisten arkea. Ne parantavat myös potilaiden mukavuutta ja auttavat heitä toimimaan itsenäisemmin. 

Tuleviin haasteisiin vastaaminen edellyttää juuri tällaisia ratkaisuja. Voit kertoa yrityksesi tarpeista ja ideoista ottamalla yhteyttä LINAK® MEDLINE & CARELINE -divisioonaan. Yhdessä voimme kehittää juuri teidän tarpeisiinne sopivan järjestelmän.

 

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.