Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Tavoitteena täydellinen liike

LINAK-tuotekehityksessä ei tyydytä täydellistä liikettä vähempään – eikä asiakkaidemmekaan tulisi. Varmistamme tiukoilla testeillä, että kaikki terveydenhuollon karamoottorijärjestelmämme toimivat luotettavasti ja saavat asianmukaiset hyväksynnät standardien mukaisesti.

Testaus – Teknologia ja trendit MEDLINE & CARELINE
Kun valitset johtavan tuotemerkin, voit odottaa laatua pienimmissäkin yksityiskohdissa. Tulet huomaamaan, että MEDLINE® & CARELINE® -komponentit tuovat parannuksia yrityksesi tuotteisiin. Lisäksi laaja karamoottori-, nostopilari-, ohjausyksikkö-, ohjain- ja lisävarustevalikoimamme tuo joustavuutta laitteiden suunnitteluun ja tarjoaa kattavia karamoottoriratkaisuja.

MEDLINE & CARELINE -karamoottorit ja komponentit on suunniteltu ja hyväksytty käytettäviksi sairaala- ja terveydenhuoltolaitteissa. Voimme tarvittaessa toimittaa täysin hyväksyttyjä järjestelmäkokonaisuuksia, jotka kestävät pesutunneleiden korkeat lämpötilat.

Karamoottorimme testataan huolellisesti

Sairaala- ja terveydenhoitolaitteiden karamoottoriratkaisujen on kestettävä kovaa käsittelyä ja kulumista. Ne ovat lähes jatkuvasti käytössä, ja altistuvat kulutukselle erityisesti sairaaloiden pesutunneleissa, joissa käytetään korkeita lämpötiloja, voimakkaita puhdistusaineita ja korkeapainepesureita.

MEDLINE & CARELINE -tuotteiden toiminta testataan läpikotaisin ennen toimitusta asiakkaalle. LINAK on lisäksi kehittänyt kattavan toistuvien testien ohjelman. Testaamme uusia tuotteita ja nykyisen tuotevalikoimamme mallikappaleita säännöllisesti erilaisissa ääriolosuhteissa. 

Emme tyydy täydellistä liikettä vähempään – eikä asiakkaidemmekaan tulisi. Jos yrityksesi tarvitsee turvallisen, luotettavan ja terveydenhuollon sovellukseen hyväksytyn karamoottoriratkaisun, ota yhteyttä LINAK MEDLINE & CARELINE -myyntiin.

Jos haluat lisätietoja testeistämme, voit katsoa videon LINAK R&D -testikeskuksen menetelmistä.

 
LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa play-icon

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa

Tiedostot

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä