Teknologia & trendit

Tavoitteena täydellinen liike

LINAK-tuotekehityksessä ei tyydytä täydellistä liikettä vähempään – eikä asiakkaidemmekaan tulisi. Varmistamme tiukoilla testeillä, että kaikki terveydenhuollon karamoottorijärjestelmämme toimivat luotettavasti ja saavat asianmukaiset hyväksynnät standardien mukaisesti.

Kun valitset johtavan tuotemerkin, voit odottaa laatua pienimmissäkin yksityiskohdissa. Tulet huomaamaan, että MEDLINE® & CARELINE® -komponentit tuovat parannuksia yrityksesi tuotteisiin. Lisäksi laaja karamoottori-, nostopilari-, ohjausyksikkö-, ohjain- ja lisävarustevalikoimamme tuo joustavuutta laitteiden suunnitteluun ja tarjoaa kattavia karamoottoriratkaisuja.

MEDLINE & CARELINE -karamoottorit ja komponentit on suunniteltu ja hyväksytty käytettäviksi sairaala- ja terveydenhuoltolaitteissa. Voimme tarvittaessa toimittaa täysin hyväksyttyjä järjestelmäkokonaisuuksia, jotka kestävät pesutunneleiden korkeat lämpötilat.

Karamoottorimme testataan huolellisesti

Sairaala- ja terveydenhoitolaitteiden karamoottoriratkaisujen on kestettävä kovaa käsittelyä ja kulumista. Ne ovat lähes jatkuvasti käytössä, ja altistuvat kulutukselle erityisesti sairaaloiden pesutunneleissa, joissa käytetään korkeita lämpötiloja, voimakkaita puhdistusaineita ja korkeapainepesureita.

MEDLINE & CARELINE -tuotteiden toiminta testataan läpikotaisin ennen toimitusta asiakkaalle. LINAK on lisäksi kehittänyt kattavan toistuvien testien ohjelman. Testaamme uusia tuotteita ja nykyisen tuotevalikoimamme mallikappaleita säännöllisesti erilaisissa ääriolosuhteissa. 

Emme tyydy täydellistä liikettä vähempään – eikä asiakkaidemmekaan tulisi. Jos yrityksesi tarvitsee turvallisen, luotettavan ja terveydenhuollon sovellukseen hyväksytyn karamoottoriratkaisun, ota yhteyttä LINAK MEDLINE & CARELINE -myyntiin.

Jos haluat lisätietoja testeistämme, voit katsoa videon LINAK R&D -testikeskuksen menetelmistä.

 
LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa play-icon

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa

Tiedostot

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.