Ota yhteyttä meihin

Tasavirtamoottori teollisuuskäyttöön tarkoitetuissa karamoottoreissa

Katso, miten nykyaikaisissa teollisuuskäyttöön tarkoitetuissa karamoottoreissa muutetaan sähköenergia mekaaniseksi liikkeeksi 12 ja 24 voltin tasavirtamoottoreilla. Esittelemme myös moottorin tavallisimmat osat, kuten harjat, vaihteet ja kestomagneetit.

Jos haluat tietää, miten moottorin harjat, virrankäännin, kestomagneetit ja sähkömagneettinen käämi yhdessä synnyttävät kestomagneettitasavirtamoottorin liikkeen, asiantuntijamme Hunter Stephenson antaa perustietoja aiheesta tällä videolla.

Tasavirtamoottori (DC) on pyörivä laite, joka muuttaa sähköenergian mekaaniseksi energiaksi. Sen toiminta perustuu induktioon, mikä tarkoittaa tulovirran luomaa sähkömagneettista voimaa, joka synnyttää pyörivän liikkeen.

Tasavirtamoottorin tehokkuus tarkoittaa syöttö- ja lähtötehon välistä suhdetta, ja sitä mitataan wateissa. Monilla moottorin osilla on tehokkuutta vähentävä vaikutus, ja tästä syystä ne tuottavat lämpöä. Tehokkuuteen vaikuttavat myös erittäin korkeat ja alhaiset ympäristölämpötilat, joille teollisuuskäyttöön tarkoitetut karamoottorit usein altistuvat.

Tasavirtamoottoreiden hyötysuhde voidaan kuitenkin varmistaa eri tavoin.

Jotta moottorin suorituskyky olisi optimaalinen, tarvitaan vakaa virtalähde sekä oikeanlaiset kaapelit ja tulojännite, sillä ne yhdessä takaavat parhaan mahdollisen tehokkuuden. Jos haluat lisätietoja moottorin tehokkuuteen vaikuttavista tekijöistä, katso yllä oleva video.

Jos sinulla on jotakin kysyttävää teollisuuskäyttöön tarkoitettujen sähkökäyttöisten lineaaristen karamoottoreiden tasavirtamoottoreista, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä