LINAK-järjestelmät tarjoavat liikeautomaatiota

Automaation määrä maailmassa lisääntyy jatkuvasti. Tämä koskee etenkin vaikeasti saavutettavia paikkoja ja käyttökohteita, joissa turvallisuus on ratkaisevassa asemassa. LINAK TECHLINE® on jo yli 30 vuoden ajan kehittänyt sähkökäyttöisiä karamoottoriratkaisuja automatisoituihin tai kauko-ohjattuihin käyttökohteisiin maanrakennuksessa, maataloudessa, teollisuuskoneissa, maatalouden ajoneuvoissa ja monilla muilla aloilla.

Näiden alojen LINAK-järjestelmät ja ratkaisut koostuvat yhdestä tai useammasta karamoottorista, joissa on integroitu ohjauselektroniikka(IC), datavastaanotin ja ohjausyksikkö. Yksinkertaistettuna järjestelmät voidaan jakaa kahteen tyyppiin:

  • sähköverkossa toimivat
  • sähköverkon ulkopuolella toimivat.

Perinteisesti sähköverkon ulkopuolella toimivia ratkaisuja on käytetty ajoneuvoissa, traktoreissa ja leikkuupuimureissa. Sähköverkkoon kytkettyjä järjestelmiä käytetään tavallisesti teollisuusautomaatiossa sekä maatalouteen, ilmanvaihtoon, jäteveden käsittelyyn ym. liittyvissä ratkaisuissa.

Molempiin tyyppeihin voidaan valita joko RF-vastaanottimet ja kauko-ohjain tai perinteinen käsiohjain. Sisäänrakennetun ohjauselektroniikan sisältävät IC-karamoottorit on helppo integroida erilaisiin sovelluksiin. IC-karamoottoreissa on useita ominaisuuksia kuten säädettävä nopeus ja iskunpituus, takaisinkytkentä, sulavasti toimiva käynnistys-/pysäytyspainike ja paljon muuta*.


*Ominaisuudet vaihtelevat valitusta IC-versiosta riippuen (Basic, Advanced, Parallel ja BUS)

Uutiset ja artikkelit

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.