LINAK-järjestelmät tarjoavat automaation liikkeeseen

Maailma automatisoituu yhä enemmän ja enemmän. Tämä pitää paikkansa erityisesti paikoissa, joihin on vaikea pääsy, tai toiminnoissa, joissa turvallisuus on ratkaisevassa asemassa. LINAK TECHLINE® -segmentillä on yli 30 vuoden kokemus kokonaisvaltaisten sähkökäyttöisten karamoottoriratkaisujen kehittämisestä automatisoituja tai kauko-ohjattavia sovelluksia varten rakennusalalla, maanviljelyksessä, teollisuuskonetuotannossa, maatalousajoneuvoteollisuudessa sekä useilla muilla aloilla.

LINAK-järjestelmät tai -ratkaisut koostuvat näillä aloilla yhdestä tai useasta karamoottorista, joissa on integroitu ohjain (IC), datan vastaanotin ja ohjauslaite. Yksinkertaistettuna järjestelmämme voidaan jakaa kahteen eri tyyppiin:

  • On-grid
  • Off-grid

Perinteisesti off-grid-ratkaisuja käytetään ajoneuvojen, traktorien ja leikkuupuimurien kaltaisissa sovelluksissa. On-grid-järjestelmiä käytetään tyypillisesti teollisuusautomaatiossa tai maanviljely-, ilmanvaihto- sekä jätevesiratkaisuissa jne.

Molemmissa järjestelmissä on aina mahdollisuus liittää RF-vastaanottimia sekä kauko-ohjain tai perinteinen käsiohjain. Karamoottorit integroidulla ohjauselektroniikalla (IC) on täydellinen valinta ratkaisuun, joka on helppo integroida sovellukseesi. IC-karamoottoreissa on säädettäviä ominaisuuksia, kuten nopeus ja iskunpituus, täsmällinen asennon palautus, starttiramppi, ramppipysäytys ja paljon muuta.*

*Ominaisuudet saattavat vaihdella valitun IC-version mukaan (Basic, Advanced, Parallel ja BUS).

 

Järjestelmäkatsaus

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.