Ota yhteyttä meihin
LINAK-järjestelmät tarjoavat automaation liikkeeseen

Maailma automatisoituu yhä enemmän ja enemmän. Tämä pitää paikkansa erityisesti paikoissa, joihin on vaikea pääsy, tai toiminnoissa, joissa turvallisuus on ratkaisevassa asemassa. LINAK TECHLINE® -segmentillä on yli 30 vuoden kokemus kokonaisvaltaisten sähkökäyttöisten karamoottoriratkaisujen kehittämisestä automatisoituja tai kauko-ohjattavia sovelluksia varten rakennusalalla, maanviljelyksessä, teollisuuskonetuotannossa, maatalousajoneuvoteollisuudessa sekä useilla muilla aloilla.

LINAK-järjestelmät tai -ratkaisut koostuvat näillä aloilla yhdestä tai useasta karamoottorista, joissa on integroitu ohjain (IC), datan vastaanotin ja ohjauslaite. Yksinkertaistettuna järjestelmämme voidaan jakaa kahteen eri tyyppiin:

  • On-grid
  • Off-grid

Perinteisesti off-grid-ratkaisuja käytetään ajoneuvojen, traktorien ja leikkuupuimurien kaltaisissa sovelluksissa. On-grid-järjestelmiä käytetään tyypillisesti teollisuusautomaatiossa tai maanviljely-, ilmanvaihto- sekä jätevesiratkaisuissa jne.

Molemmissa järjestelmissä on aina mahdollisuus liittää RF-vastaanottimia sekä kauko-ohjain tai perinteinen käsiohjain. Karamoottorit integroidulla ohjauselektroniikalla (IC) on täydellinen valinta ratkaisuun, joka on helppo integroida sovellukseesi. IC-karamoottoreissa on säädettäviä ominaisuuksia, kuten nopeus ja iskunpituus, täsmällinen asennon palautus, starttiramppi, ramppipysäytys ja paljon muuta.*

*Ominaisuudet saattavat vaihdella valitun IC-version mukaan (Basic, Advanced, Parallel ja BUS).

 

Järjestelmäkatsaus

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.