Ota yhteyttä meihin
Järjestelmä

Plug & Play -karamoottoriratkaisut

LINAK TECHLINE -segmentti tarjoaa täydellisiä sähkökäyttöisiä karamoottoriratkaisuja, joiden avulla kaikki älykkääseen liikkeeseen kuuluvat osat voidaan sisällyttää yhteen sovellukseen. Lisäksi niiden asennus on yksinkertaista Plug & Play -järjestelmän ansiosta.

Voimakkaat ja helposti integroitavat karamoottorijärjestelmät

Automaation määrä maailmassa lisääntyy jatkuvasti. Tämä koskee etenkin vaikeasti saavutettavia paikkoja ja käyttökohteita, joissa turvallisuus on ratkaisevassa asemassa. LINAK TECHLINE® -järjestelmät ovat täydellisiä Plug & Play -ratkaisuja, joiden avulla voidaan toteuttaa automatisoitu tai kauko-ohjattu liike maanrakennus-, maatalous-, ja teollisuuskoneiden, sekä maatalousajoneuvojen ja monien muiden alojen sovelluksissa. 
Tarvitsitpa sitten ratkaisun sähköverkossa tai sen ulkopuolella toimivaan sovellukseen, voit valita RF-vastaanottimet ja kauko-ohjauksen tai perinteisen käsiohjaimen.

Perinteisesti sähköverkon ulkopuolisia ratkaisuja käytetään esimerkiksi ajoneuvoissa, traktoreissa sekä leikkuupuimureissa. Sähköverkkoon kytkettyjä järjestelmiä käytetään tavallisesti teollisuusautomaatiossa sekä maatalouteen, ilmanvaihtoon, jäteveden käsittelyyn ym. liittyvissä ratkaisuissa.

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Move for the Future – integroidun ohjauksen sisältävät karamoottorit play-icon

Move for the Future – integroidun ohjauksen sisältävät karamoottorit

Tiedostot

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

Move for the future

Lue IC-karamoottoreiden liikkeen mahdollisuuksista tulevaisuuden käyttökohteissa.

Move on - go electric!

Lue karamoottoriratkaisujen eduista hydraulisiin järjestelmiin verrattuna.

Focus on pergolas

Pergolat tarjoavat suojaa auringonpaisteelta. Lue, miten aurinkosuojajärjestelmiä voi ohjata helposti ja nopeasti LINAK-järjestelmäratkaisuilla.

Focus on building louvres

Sälejärjestelmien avulla rakennuksissa voidaan helposti hallita valon ja lämmön sisääntuloa, jolloin niin sisäilmasto kuin energialuokituskin paranevat.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.