Järjestelmä

Plug & Play -karamoottoriratkaisut

LINAK TECHLINE -segmentti tarjoaa täydellisiä sähkökäyttöisiä karamoottoriratkaisuja, joiden avulla kaikki älykkääseen liikkeeseen kuuluvat osat voidaan sisällyttää yhteen sovellukseen. Lisäksi niiden asennus on yksinkertaista Plug & Play -järjestelmän ansiosta.

Voimakkaat ja helposti integroitavat karamoottorijärjestelmät

Automaation määrä maailmassa lisääntyy jatkuvasti. Tämä koskee etenkin vaikeasti saavutettavia paikkoja ja käyttökohteita, joissa turvallisuus on ratkaisevassa asemassa. LINAK TECHLINE® -järjestelmät ovat täydellisiä Plug & Play -ratkaisuja, joiden avulla voidaan toteuttaa automatisoitu tai kauko-ohjattu liike maanrakennus-, maatalous-, ja teollisuuskoneiden, sekä maatalousajoneuvojen ja monien muiden alojen sovelluksissa. 
Tarvitsitpa sitten ratkaisun sähköverkossa tai sen ulkopuolella toimivaan sovellukseen, voit valita RF-vastaanottimet ja kauko-ohjauksen tai perinteisen käsiohjaimen.

Perinteisesti sähköverkon ulkopuolisia ratkaisuja käytetään esimerkiksi ajoneuvoissa, traktoreissa sekä leikkuupuimureissa. Sähköverkkoon kytkettyjä järjestelmiä käytetään tavallisesti teollisuusautomaatiossa sekä maatalouteen, ilmanvaihtoon, jäteveden käsittelyyn ym. liittyvissä ratkaisuissa.

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Move for the Future – integroidun ohjauksen sisältävät karamoottorit play-icon

Move for the Future – integroidun ohjauksen sisältävät karamoottorit

Tiedostot

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

Move for the future

Lue IC-karamoottoreiden liikkeen mahdollisuuksista tulevaisuuden käyttökohteissa.

Move on - go electric!

Lue karamoottoriratkaisujen eduista hydraulisiin järjestelmiin verrattuna.

Focus on pergolas

Pergolat tarjoavat suojaa auringonpaisteelta. Lue, miten aurinkosuojajärjestelmiä voi ohjata helposti ja nopeasti LINAK-järjestelmäratkaisuilla.

Focus on building louvres

Sälejärjestelmien avulla rakennuksissa voidaan helposti hallita valon ja lämmön sisääntuloa, jolloin niin sisäilmasto kuin energialuokituskin paranevat.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.