LINAK IC -teknologia: Sisäänrakennetun ohjauselektroniikan sisältävät lineaariset karamoottorit
Teknologia & trendit

Ota käyttöön tulevaisuuden liike ja hanki kilpailuetua

Nopeasti muuttuvassa maailmassa on tärkeää pysyä trendien ja muutosten mukana. Yritysten on oltava kilpailukykyisiä pystyäkseen selviytymään nyt ja tulevaisuudessa. Kilpailukyky tarkoittaa kustannustehokkuutta ja valmiutta kohdata tulevaisuuden haasteet.

Kustannustehokasta suorituskykyä
Lyhyet seisokkiajat, vähäinen huoltotarve, nopea käyttöönotto, älykäs ohjaus ja tarkka toiminta varmistavat sovelluksesi optimaalisen käytön.

Valmis tulevaisuuden haasteisiin
Tarjoamme markkinoiden kätevimpiä, uusimpia ja älykkäimpiä ominaisuuksia, jotka varmistavat sovelluksen hallittavuuden, tarkkuuden ja nopeuden, joten tuotteemme ovat valmiita tulevaisuuden haasteisiin.

Kilpailuetua
Tarjoamme sovellukseesi kustannustehokasta suorituskykyä ja innovatiivista teknologiaa, joiden avulla saat kilpailuetua ja olet valmis tulevaisuuden haasteisiin.

Osa ratkaisua – sisäänrakennetulla ohjauselektroniikalla varustetut karamoottorit
Karamoottoriratkaisut, joissa on sisäänrakennettu ohjauselektroniikka (IC), tuovat sovellukselle kilpailuetua. Asennus ja ohjaus ovat helpompaa kuin koskaan aiemmin, ja tuotteen räätälöintiin on useita vaihtoehtoja.

IC-karamoottorit ovat integroidun ohjauselektroniikan sisältäviä TECHLINE®-karamoottoreita. Ne on helppo asentaa ja huoltaa ja ne sisältävät tarkan ohjauksen. Ne tarjoavat paljon erilaisia takaisinkytkentävaihtoehtoja ja niitä voidaan räätälöidä asiakkaan käyttökohteeseen sopivaksi. 

Sisäänrakennetun ohjauselektroniikan sisältävät karamoottorit
Valikoimaamme kuuluu jo useita IC-karamoottoreita – ja lisää on tulossa. Saatavilla ovat seuraavat vaihtoehdot: 

IC Basic – Plug & Play™ -ratkaisu
IC Basic on käyttövalmis ratkaisu, joka kytketään laitteeseen ja se toimii heti. Järjestelmässä räätälöitävissä mm. iskunpituus, nopeus, virtaraja ja takaisinkytkentä.

IC Basic

IC Advanced – ohjelmoitava ratkaisu
Jos valitset IC Advanced -karamoottorin, voit helposti ohjelmoida nopeutta, iskun pituutta ja virtarajoja täsmälleen tarpeisiin sopivaksi käyttäjäystävällisen BusLink-konfigurointityökalun avulla.

IC Advanced

IC Parallel
Tämä vaihtoehto ohjaa jopa kahdeksaa karamoottoria samanaikaisesti. Master-karamoottori ohjaa enimmillään seitsemää orja-karamoottoria. Ulkoisia ohjausyksiköitä tai hankalaa kaapelointia ei tarvita.

Parallel

BUS-väyläohjausvaihtoehto
Tämä vaihtoehto takaa monipuoliset räätälöinti- ja ohjaustoiminnot, lisänä BUS-väylätekniikan edut. Voimme tarjota IC-karamoottoreita joko CAN bus SAE J1939-, Modbus RTU RS485- tai LINbus -väyläohjauksella.

BUS-väyläohjaus

Videot

Move for the Future – integroidun ohjauksen sisältävät karamoottorit play-icon

Move for the Future – integroidun ohjauksen sisältävät karamoottorit

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin play-icon

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin

Tiedostot

Move for the future

Lue IC-karamoottoreiden liikkeen mahdollisuuksista tulevaisuuden käyttökohteissa.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.