Tapahtuma

Interzum 2019

Ajankohta

21-24 toukokuu 2019

Sijainti

Saksa, Köln, Koelnmesse

Osasto

Halli 7.1 – osasto E019

Liiketoiminta-alueet

DESKLINE, HOMELINE

Järjestäjä

LINAK GmbH

Verkkosivu

www.interzum.com

Interzum-messut ovat maailman johtava tapahtuma huonekalutuotannon ja sisustussuunnittelun alalla. Noin 1 700 näytteilleasettajaa yli 60 maasta tapaavat neljän päivän aikana toukokuussa keskustellakseen tulevista trendeistä ja esitelläkseen uraauurtavaa muotoilua sekä innovatiivisia tuotteita, jotka ovat esillä lähes 190 000 m²:n laajuisella messualueella.

Teemalla "Move Together" LINAK® esittelee uusia ja yllättäviä tuotteita sekä ratkaisuja seuraavan sukupolven säädettäviin huonekaluihin. 

Odotamme innolla voidaksemme esitellä uusia malleja sähkökäyttöisten nostopilarien ja karamoottorien laajasta tarjonnastamme sekä paljastaaksemme joitakin upouusia, digiaikaa täydellisesti edustavia tuotteita. Tule inspiroitumaan seuraavan nykyaikaisen toimistoympäristön suunnittelua varten tai hakemaan ideoita mukaviin kodin kalusteisiin.

Tervetuloa katsomaan paikan päälle ja tutustumaan osastoomme E019, halli 7.1

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.