Tapahtuma

Interzum 2019

Päivämäärät

21-24 toukokuu 2019

Sijainti

Saksa, Köln, Koelnmesse

Teline

Halli 7.1 – osasto E019

Liiketoiminta-alueet

DESKLINE, HOMELINE

Verkkosivu

www.interzum.com

Interzum-messut ovat maailman johtava tapahtuma huonekalutuotannon ja sisustussuunnittelun alalla. Noin 1 700 näytteilleasettajaa yli 60 maasta tapaavat neljän päivän aikana toukokuussa keskustellakseen tulevista trendeistä ja esitelläkseen uraauurtavaa muotoilua sekä innovatiivisia tuotteita, jotka ovat esillä lähes 190 000 m²:n laajuisella messualueella.

Teemalla "Move Together" LINAK® esittelee uusia ja yllättäviä tuotteita sekä ratkaisuja seuraavan sukupolven säädettäviin huonekaluihin. 

Odotamme innolla voidaksemme esitellä uusia malleja sähkökäyttöisten nostopilarien ja karamoottorien laajasta tarjonnastamme sekä paljastaaksemme joitakin upouusia, digiaikaa täydellisesti edustavia tuotteita. Tule inspiroitumaan seuraavan nykyaikaisen toimistoympäristön suunnittelua varten tai hakemaan ideoita mukaviin kodin kalusteisiin.

Tervetuloa katsomaan paikan päälle ja tutustumaan osastoomme E019, halli 7.1

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.