Tapahtuma

TRENDFILTER 2019

Päivämäärät

27 kesäkuu 2019

Sijainti

Servicepoint A30, Uhlendiekstraße 88, 32257 Bünde, Saksa

Teline

LINAK

Liiketoiminta-alueet

DESKLINE, HOMELINE

Useat arvostetut yritykset yhdistivät vuonna 2007 voimansa Saksan kalusteteollisuuden ytimessä Itä-Westfalenin Bündessä ja loivat servicepoint A30 -verkoston, jonka tavoitteena on tunnistaa alan trendit jo varhaisessa vaiheessa sekä edistää niistä käytävää keskustelua ja niihin reagointia. 

Tavoitteena on kehittää kalusteteollisuuden, verkostokumppaneidemme ja heidän asiakkaidensa suunnitteluun ja teknisiin kysymyksiin liittyvää kilpailukykyä sekä luoda niiden pohjalta kansallisia ja kansainvälisiä trendejä. Sen vuoksi laajennamme B2B-verkostoamme ja pyrimme edistämään suoraa yhteydenpitoa ja yhteistyötä valmistajien kanssa.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.