Tapahtuma

TRENDFILTER 2019

Ajankohta

27 kesäkuu 2019

Sijainti

Servicepoint A30, Uhlendiekstraße 88, 32257 Bünde, Saksa

Osasto

LINAK

Liiketoiminta-alueet

DESKLINE, HOMELINE

Järjestäjä

LINAK GmbH

Useat arvostetut yritykset yhdistivät vuonna 2007 voimansa Saksan kalusteteollisuuden ytimessä Itä-Westfalenin Bündessä ja loivat servicepoint A30 -verkoston, jonka tavoitteena on tunnistaa alan trendit jo varhaisessa vaiheessa sekä edistää niistä käytävää keskustelua ja niihin reagointia. 

Tavoitteena on kehittää kalusteteollisuuden, verkostokumppaneidemme ja heidän asiakkaidensa suunnitteluun ja teknisiin kysymyksiin liittyvää kilpailukykyä sekä luoda niiden pohjalta kansallisia ja kansainvälisiä trendejä. Sen vuoksi laajennamme B2B-verkostoamme ja pyrimme edistämään suoraa yhteydenpitoa ja yhteistyötä valmistajien kanssa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.