Tapahtuma

Alihankinta 2019

Ajankohta

24-26 syyskuu 2019

Sijainti

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Tampere

Osasto

Osasto 300 (halli D)

Liiketoiminta-alueet

DESKLINE, TECHLINE

Järjestäjä

LINAK OY

Noin 20 000 asiantuntijaa, päättäjää ja muuta alan ammattilaista kokoontuu vuosittain Alihankinta-messuilla Tampereella, mikä tekee siitä alansa johtavan tapahtuman Suomessa.

LINAK osallistuu messuille jälleen kerran ja odotamme innolla mahdollisuutta esitellä asiakkaille ja muille messuvieraille, kuinka sähkökäyttöinen karamoottoriteknologia voi merkittävästi parantaa eri teollisuudenalojen koneita ja laitteita, sekä erilaisia teollisuusautomaatio- ja energiaratkaisuja. 

Esittelemme messuilla esimerkkejä siitä, millä tavoin IC karamoottoriteknologia voidaan integroida jopa kaikkein kehittyneimpiin ohjausjärjestelmiin erinomaisten automaatioratkaisujen luomiseksi. Emme unohda myöskään tärkeintä voimavaraa – työntekijöitä – joille meillä on tarjota vaihtoehtoja tuotantotilojen ergonomian parantamiseen. Osastollamme näet, kuinka moderni karamoottoriteknologia voi lisätä tehokkuutta ja parantaa toimistotyöntekijöiden terveyttä ja motivaatiota ympäristöystävällisellä tavalla.

Tervetuloa osastollemme 300 (halli D) katsomaan ja kuulemaan, kuinka helppoa on integroida LINAK ratkaisut ja miten voit hyötyä sähköisestä säädöstä. 

Rekisteröidy kävijäksi tästä

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.