Tapahtuma

IBEX

Päivämäärät

01-03 lokakuu 2019

Sijainti

Tampa Convention Center, Tampa, FL

Teline

2121

Liiketoiminta-alueet

TECHLINE

Järjestys

LINAK U.S. Inc.

Jos rakennat, suunnittelet, huollat tai myyt veneitä ja alan tuotteita, IBEX on tarkoitettu sinulle. On kyse Pohjois-Amerikan johtavista tekniikkaan keskittyvistä venemessuista. IBEX toimii ainutlaatuisena liiketoiminnan vauhdittamiselle ja ideoiden jakamiselle tarkoitettuna foorumina alan tuotekehityksen vauhdittamiseksi.

TECHLINE-karamoottorijärjestelmät tarjoavat monikäyttöistä ja tasaista liikkeen hallintaa useisiin venealan käyttökohteisiin, kuten istuimien säätöön, televisionostimiin, vesilautailutolppiin, hyttien ikkunoihin ja luukkuihin. LINAK tarjoaa erittäin laadukkaita ja tehokkaita sähkökäyttöisiä karamoottoreita vaativaan meriympäristöön alkaen pienistä moottoriveneistä aina ylellisiin huvijahteihin. Tule käymään IBEX-messuilla osastollamme 2121. Huomaat, miten LINAK voi auttaa parantamaan mukavuutta ja turvallisuutta veneissä.