Tapahtuma

GIE+EXPO

Ajankohta

16-18 lokakuu 2019

Sijainti

Kentucky Expo Center, Louisville, KY

Osasto

9030

Liiketoiminta-alueet

TECHLINE

Järjestäjä

LINAK U.S. Inc.

GIE+EXPO on alan suurin kiinteistönhoitokoneisiin keskittynyt tapahtuma. Kentuckyn Louisvillessa järjestettävään tapahtumaan osallistuu noin 25 000 ammattilaista eri puolilta maailmaa esittelemään ideoita, konsepteja ja uusia tuotteita 1 000 messuosastolla.
 
LINAK US toivottaa tervetulleeksi vuoden 2019 Green Industry & Equipment Expo -messuille kokemaan luotettavaa ja tarkkaa liikettä, joka on suunniteltu tarpeisiisi. Messuosastollamme 9030 huomaat, kuinka ajoneuvosi ja kiinteistönhoitokoneesi toimivat tehokkaasti myös ääriolosuhteissa.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.