Go electric – karamoottorit teollisuuden sovelluksiin ja automaatioratkaisuihin Teknologia19-messuilla
Tapahtuma

Teknologia19

Päivämäärät

05-07 marraskuu 2019

Sijainti

Messukeskus, Helsinki

Teline

F11 (halli 6)

Liiketoiminta-alueet

TECHLINE, DESKLINE

Järjestys

LINAK OY

"Teknologia" on suuri kansainvälinen teknologian ja teollisuuden tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa, jonne kokoontuu alan merkittäviä ja tunnettuja toimijoita sekä uusia, innovatiivisia yrittäjiä. Se on tapahtuma, jossa monet eri painopistealueet täydentävät toisiaan ja tarjoavat alan ammattilaisille kattavan läpileikkauksen teollisuuden uusimmista teknologioista, koneista, tuotteista ja palveluista. 

LINAK osallistuu messuille jälleen ja odotamme innolla, että pääsemme näyttämään messukävijöille, miten kestävää sähkökäyttöistä karamoottoriteknologiaa voidaan käyttää täydentämään tai jopa korvaamaan hydrauliikkaa ja pneumatiikkaa sovelluksissa, joissa edellytetään voimakasta liikettä.
 
Odotamme tapaamistasi messuilla ja haluamme esitellä IC karamoottorien valikoimamme. Ne soveltuvat hyvin lähes kaikentyyppisiin teollisuusautomaation ja raskaiden koneiden sovelluksiin.

Vieraile osastollamme (F11, halli 6) ja inspiroidu. Keskustellaan messuilla siitä, kuinka voimme kehittää sähköisen liikkeen käyttöä yhdessä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.