Tapahtuma

Teknologia19

Ajankohta

05-07 marraskuu 2019

Sijainti

Messukeskus, Helsinki

Osasto

F11 (halli 6)

Liiketoiminta-alueet

TECHLINE, DESKLINE

Järjestäjä

LINAK OY

"Teknologia" on suuri kansainvälinen teknologian ja teollisuuden tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa, jonne kokoontuu alan merkittäviä ja tunnettuja toimijoita sekä uusia, innovatiivisia yrittäjiä. Se on tapahtuma, jossa monet eri painopistealueet täydentävät toisiaan ja tarjoavat alan ammattilaisille kattavan läpileikkauksen teollisuuden uusimmista teknologioista, koneista, tuotteista ja palveluista. 

LINAK osallistuu messuille jälleen ja odotamme innolla, että pääsemme näyttämään messukävijöille, miten kestävää sähkökäyttöistä karamoottoriteknologiaa voidaan käyttää täydentämään tai jopa korvaamaan hydrauliikkaa ja pneumatiikkaa sovelluksissa, joissa edellytetään voimakasta liikettä.
 
Odotamme tapaamistasi messuilla ja haluamme esitellä IC karamoottorien valikoimamme. Ne soveltuvat hyvin lähes kaikentyyppisiin teollisuusautomaation ja raskaiden koneiden sovelluksiin.

Vieraile osastollamme (F11, halli 6) ja inspiroidu. Keskustellaan messuilla siitä, kuinka voimme kehittää sähköisen liikkeen käyttöä yhdessä.

Rekisteröidy tästä kävijäksi

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.