Tapahtuma

METSTRADE 2019

Ajankohta

19-21 marraskuu 2019

Sijainti

RAI Amsterdam, Alankomaat

Osasto

07.321

Liiketoiminta-alueet

TECHLINE

Järjestäjä

LINAK Actuator-Systems B.V.

METSTRADE on maailman suurin vene- ja laivateollisuuden laitteistojen, materiaalien ja järjestelmien esittelytapahtuma. Vapaa-ajan vene- ja laivateollisuus kokoontuu messuille verkostoitumaan, keskustelemaan innovaatioista ja vaihtamaan ajatuksia. 

LINAK lisää panostuksiaan vene- ja laivateollisuuteen, ja kestävien, luotettavien ja läpikotaisin testattujen liikeratkaisujemme kysyntä kasvaakin koko ajan.  

Tule katsomaan, kuinka paljon LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorit voivat parantaa veneesi toimivuutta, ja tutustu ratkaisuihin, jotka ovat helppoja asentaa, huoltovapaita ja kestävät ankarimpiakin olosuhteita. Tutustu uusiin käyttökohteisiin ja hanki kestävät järjestelmät merelle. LINAK parantaa veneiden mukavuutta tarjoamalla sähkökäyttöistä liikettä muun muassa luukkuihin, kattoikkunoihin, uimatasoihin ja sänkyihin. 

Tervetuloa käymään osastollamme (07.321) milloin tahansa messujen aikana. Tarjoamme vierailijoille juotavaa ja keskustelemme mielellämme siitä, miten voisimme auttaa parantamaan veneesi toimivuutta.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.