Tapahtuma

RSNA

Päivämäärät

01-06 joulukuu 2019

Sijainti

McCormick Place, Chicago, IL

Teline

5121

Liiketoiminta-alueet

MEDLINE & CARELINE

Järjestys

LINAK U.S. Inc.

RSNA 2019 on Pohjois-Amerikan johtava radiologeille, kehittyneiden terveydenhuoltolaitteiden innovoijille ja muille erikoisterveydenhoidon ammattilaisille suunnattu tapahtuma. Täällä yli 52 000 messuvierasta kaikkialta maailmasta tapaa esitellen radiologiaa koskevia ideoitaan ja ajatuksiaan.

LINAK tarjoaa tällaisten terveydenhuoltolaitteiden turvallisen ja tehokkaan liikkeen auttaakseen asiakkaita pysymään muuttuvien markkinoiden huipulla. Yli 22 vuoden kokemus ja markkinoiden tuntemus ovat perusta läheiselle yhteistyölle kehittää asiakkaiden kanssa luotettavia karamoottoreita ja lääketieteellisesti hyväksyttyjä karamoottoriratkaisuja terveydenhuollon sovelluksiin.

Tule tapaamaan meitä messuosastollemme, niin keskustellaan modernien röntgenlaitteistojen ja muiden terveydenhuollon laitteiden tulevaisuudesta.