Tapahtuma

RSNA

Ajankohta

01-05 joulukuu 2019

Sijainti

McCormick Place, Chicago, IL

Osasto

5121

Liiketoiminta-alueet

MEDLINE & CARELINE

Järjestäjä

LINAK U.S. Inc.

RSNA 2019 on Pohjois-Amerikan johtava radiologeille, kehittyneiden terveydenhuoltolaitteiden innovoijille ja muille erikoisterveydenhoidon ammattilaisille suunnattu tapahtuma. Täällä yli 52 000 messuvierasta kaikkialta maailmasta tapaa esitellen radiologiaa koskevia ideoitaan ja ajatuksiaan.

LINAK tarjoaa tällaisten terveydenhuoltolaitteiden turvallisen ja tehokkaan liikkeen auttaakseen asiakkaita pysymään muuttuvien markkinoiden huipulla. Yli 22 vuoden kokemus ja markkinoiden tuntemus ovat perusta läheiselle yhteistyölle kehittää asiakkaiden kanssa luotettavia karamoottoreita ja lääketieteellisesti hyväksyttyjä karamoottoriratkaisuja terveydenhuollon sovelluksiin.

Tule tapaamaan meitä messuosastollemme, niin keskustellaan modernien röntgenlaitteistojen ja muiden terveydenhuollon laitteiden tulevaisuudesta.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.