Tapahtuma

Workspace Expo 2020

Ajankohta

10-12 maaliskuu 2020

Sijainti

Pariisi, Porte de Versailles

Osasto

D13

Liiketoiminta-alueet

DESKLINE

Järjestäjä

LINAK FRANCE E.U.R.L

Joka vuosi järjestettävästä Workspace Expo -tapahtumasta on tullut kolmessa vuodessa Euroopan johtava työtilojen suunnittelua ja kalusteita esittelevä näyttely. Näyttelyn tarjonta laajenee vuosi vuodelta, kun näytteilleasettajien joukkoon liittyy uusia brändejä ja markkinatoimijoita. Tällä kerralla tapahtuma on entistä laajamittaisempi, merkittävämpi ja ennen kaikkea vilkkaampi.  Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata päättäjiä, tilaajia ja erityisesti ranskalaisia markkinatoimijoita.

Workspace Expo on erinomainen paikka harjoittaa ja kehittää liiketoimintaa. Workspace Expo auttaa niin vanhoja kuin uusiakin yrityksiä sekä Ranskasta että muualta maailmasta kasvattamaan liiketoimintaansa.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.