Tapahtuma

2020 WATER KOREA

Ajankohta

08-10 syyskuu 2020

Sijainti

KINTEX, Goyang-si, Gyeonggi-do

Osasto

C9-C10

Liiketoiminta-alueet

TECHLINE

Järjestäjä

LINAK Korea Ltd.

WATER KOREA on vesihuollon suurin ja merkittävin messutapahtuma Etelä-Koreassa. Tämän jätevedenkäsittelyä ja siihen liittyviä laitteita esittelevän tapahtuman näyttelyt, seminaarit ja konferenssit ovat houkutelleet vesihuollon ammattilaisia paikan päälle jo vuodesta 2002 alkaen, ja tapahtuman suosio on kasvanut tasaisesti.

Tapahtuma on viisipäiväinen ja tarjoaa alan yrityksille, viranomaisille, tutkijoille sekä oppilaitoksille erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua ja keskustella alan tulevasta työllisyystilanteesta ja teknologiasta. Samalla tapahtumavieraat saavat tutustua jätevedenkäsittelyyn liittyviä laitteita ja tekniikkaa valmistaviin yrityksiin, kuten LINAKiin.

Infrastruktuurin rappeutuminen kasvattaa käyttökustannuksia, ja tapahtumassa tarjotaan ongelmaan älykkäitä teknologiaratkaisuja. Esimerkiksi LINAKin messuosastolla (C9-C10) vierailijat näkevät, miten levyluistiventtiileitä voidaan parantaa käyttämällä lineaarisia LA36-karamoottoreita. LINAK®-järjestelmät on erittäin helppo ottaa käyttöön, niitä ei tarvitse huoltaa, ja ne ovat tavallista turvallisempia ja edullisempia. Lisäksi venttiilien automatisointi sähkökäyttöisillä karamoottoreilla tehostaa koko laitoksen hallintaa.

Odotamme tapaamistasi WATER KOREA 2020 -tapahtumassa. Vaihdamme mielellämme ajatuksia kanssasi.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.