Ota yhteyttä meihin
Tapahtuma

Workspace Expo

Ajankohta

05-07 lokakuu 2021

Sijainti

Pariisi, Porte de Versailles

Osasto

D13

Liiketoiminta-alueet

DESKLINE

Järjestäjä

LINAK FRANCE E.U.R.L

Joka vuosi järjestettävästä Workspace Expo -tapahtumasta on tullut kolmessa vuodessa Euroopan johtava työtilojen suunnittelua ja kalusteita esittelevä näyttely. Näyttelyn tarjonta laajenee vuosi vuodelta, kun näytteilleasettajien joukkoon liittyy uusia brändejä ja markkinatoimijoita. Tällä kerralla tapahtuma on entistä laajamittaisempi, merkittävämpi ja ennen kaikkea vilkkaampi.  Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata päättäjiä, tilaajia ja erityisesti ranskalaisia markkinatoimijoita.

Workspace Expo on erinomainen paikka harjoittaa ja kehittää liiketoimintaa. Workspace Expo auttaa niin vanhoja kuin uusiakin yrityksiä sekä Ranskasta että muualta maailmasta kasvattamaan liiketoimintaansa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.