Ota yhteyttä meihin
Tapahtuma

Alihankinta

Ajankohta

26-28 syyskuu 2023

Sijainti

Tampere, Finland

Osasto

D300

Liiketoiminta-alueet

DESKLINE, MEDLINE & CARELINE, TECHLINE

Järjestäjä

LINAK OY

Verkkosivu

www.alihankinta.fi

Tampereen Alihankinta-messut on yksi Suomen johtavista jokavuotisista teollisuustapahtumista. Tapahtumassa kohtaavat metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät kolmen päivän ajan syyskuun lopulla.

Vuoden 2023 teema Alihankinta-messuilla on ”Globally Local”. LINAKilla ymmärrämme globaalissa markkinassa paikallisen läsnäolon tärkeyden sekä paikallisten asiakkaiden ymmärtämisen. Sen vuoksi LINAK on läsnä ympäri maailmaa lähellä asiakkaitamme ymmärtäen paikalliset markkinat, kulttuurin sekä puhumme samaa kieltä asiakkaidemme kanssa. Vi betjänar även på svenska.

Jos haluat tietää, mitä tarkoitamme olemalla paikallinen ja maailmanlaajuinen, tutustu tähän sivuun.

Vieraile Alihankinta-messuilla osastollamme D300 tutustuaksesi millä tavoin moderni karamoottoritekniikka voi parantaa tehokkuutta tuotantoympäristössä ja työergonomiaa ympäristöystävällisellä tavalla.

Vältä jonottaminen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa rekisteröitymällä maksuttomasti etukäteen tästä linkistä.

#Alihankinta
Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä