Ota yhteyttä meihin

Kestävä kehitys

Toimimme aina vastuullisesti – niin asiakkaitamme, toisiamme kuin ympäristöäkin kohtaan. Yksikään yhtiö ei voi toimia kestävän kehityksen mukaisesti tekemättä tietoisia valintoja. Päätöksemme perustuvat terveeseen järkeen ja niiden tavoitteena on parantaa toimintaamme vaihe vaiheelta. Siksi meidän on asetettava toimenpiteemme tärkeysjärjestykseen.

Seuraavat viisi osa-aluetta ovat meille erityisen tärkeitä:

We Improve Your Life

Tämä lupaus kertoo sitoutumisestamme ihmisten hyvinvointiin ja elämään. Se näkyy kaikissa yhtiömme menettelytavoissa.

 

Huolehdimme toisistamme

Työtyytyväisyys ja avuliaisuus ovat keskeisiä arvojamme. Ne toteutuvat vain, mikäli työntekijöillämme on hyvät edellytykset työnsä tekemiseen. Tästä syystä LINAK keskittyy työterveyteen ja -turvallisuuteen, eikä yrityksessämme hyväksytä syrjintää tai kiusaamista. Työpisteiden ergonomia on meillä luonnollisesti alan huippuluokkaa.

 

Huolehdimme ympäristöstä (ekologinen kestävyys)

Mielestämme yritykset voivat harjoittaa liiketoimintaa menestyksekkäästi kestävän talouskasvun pohjalta. Me LINAKilla keskitymme pienentämään omaa energiankulutustamme sekä suunnittelemaan ja valmistamaan kestävän kehityksen mukaisia ja markkinoiden vaatimukset täyttäviä tuotteita.

 

Olemme paikallisesti sitoutuneita, mutta pidämme maailmanlaajuisen kokonaisuuden mielessämme

LINAK on ylpeä aktiivisesta roolistaan paikallisissa yhteisöissä. Toimimme aktiivisesti pääkonttorimme ympäristössä Etelä-Jyllannissa sekä toimi- ja tuotantopaikkakunnillamme eri puolilla maailmaa.

 

Asetamme odotukset korkealle (yhteiskunnallinen kestävyys)

LINAK odottaa paljon sekä omalta toiminnaltaan että liikekumppaneiltaan. Henkilöstölle, tavarantoimittajille ja liikekumppaneille asettamamme odotukset on kuvattu toimintaperiaatteissamme ja eettisessä ohjeistossamme. Seuraamme myös jatkuvasti niiden toteutumista.

 

Tanskan tilinpäätöslain pykälän 99a mukainen yritysvastuuilmoitus:

Tiedostot

Kestävä kehitys

Toimimme aina vastuullisesti – niin asiakkaitamme, toisiamme kuin ympäristöäkin kohtaan. Sitoumuksemme vaikuttavat tähän kuvaukseen.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä