Ota yhteyttä meihin

Kestävä kehitys vaihe vaiheelta

LINAK A/S

Enemmän kierrätystä ja energiansäästöjä ja vähemmän jätettä
Teimmepä sitten mitä tahansa ja työskentelimmepä sitten kenen tahansa kanssa missä tahansa maailmankolkassa, meidän kaikkien on huolehdittava ympäristöstä ja minimoitava ilmastolle aiheuttamamme haitat.

Me LINAKilla pyrimme jatkuvasti kestävään kehitykseen ja kannustamme siihen. Käytämme tuotteissamme vuosi vuodelta enemmän sellaista muovia, joka ei sisällä PVC:tä. Lisäksi optimoimme pakkauksemme niin, että niissä käytetään mahdollisimman vähän pahvia, ja älykkään logistiikan ansiosta tuotteidemme kuljetukseen tarvitaan vähemmän hiilidioksidipäästöjä aiheuttavia rekkakuormia.

LINAK® ZERO™ -hakkurivirtalähde on hyvä esimerkki siitä, miten teknologialla voidaan minimoida valmiustilan virrankulutus lähes nollaan. Tavoitteenamme on myös, että kaikki LINAK®-tuotteet saisivat EU:n ympäristömerkin.

LINAK osallistuu Project Zero -hankkeeseen (Bright Green Business) ja poistaa hiilidioksidijalanjälkensä kokonaan vuoteen 2029 mennessä. Pyrimme tavoitteeseemme aurinko- ja tuulivoiman, tehokkaan eristyksen ja älyrakennusten avulla sekä optimoimalla tuotantomme energiatehokkuuden. Esimerkiksi aurinkopaneelimme tuottavat noin 1,2 miljoonaa kWh:ta energiaa vuodessa.

Tuotantolaitostemme laajennukset eri puolilla maailmaa ovat tehneet energiatehokkuudesta meille ensisijaisen tärkeää. Esimerkiksi minuuttikohtainen ympärivuorokautinen energiankulutuksen (kWh) valvonta, kompressoreiden hyödyntäminen ilmankierrossa ja lämmönkierrätys rakennuksissamme ovat olleet keskeisiä seikkoja toimitilojemme hallinnassa jo yli kymmenen vuotta. Jatkamme edelleen tämän energianseurantajärjestelmän optimointia ja kehittämistä.

Se on luonnollinen osa LINAKin vastuullista toimintaa.

Tutustu LINAKin yritysvastuun periaatteisiin.

 

Logo

Vastuullisuus

Toimimme aina vastuullisesti. Luottamuksen luominen ja huolenpito on meillä verissä.

Lue lisää

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.