Karamoottorit

DB5

Lineaarinen karamoottori, joka on helppo integroida asiakkaan tuotteisiin. Matala metallinen moottorikotelo helpottaa sen kiinnittämistä runkoon. Sopii hyvin sekä yksittäis- että rinnakkaisjärjestelmään.

Tuotekuvaus

DB5

DB5 on DESKLINE-tuotevalikoiman sisäänrakennettava karamoottori. DB5 on suunniteltu integroitavaksi asiakkaan johteisiin, jotta pöydän voi suunnitella mahdollisimman vapaasti. 

DB5-karamoottorin (sisäänrakennettava DESKLINE®-tuote) asennusmitat ovat erittäin pienet matalan moottorikotelon ansiosta, jolloin se voidaan asentaa suoraan runkoon. 

DB5 voi toimia joko yksittäisenä, tai kahden, kolmen tai neljän moottorin rinnakkaisjärjestelmänä. Rinnakkaisajo on suunniteltu kompensoimaan pöydän epätasainen kuormitus ohjausyksikön avulla. Ohjausyksikössä on pehmeästi toimiva käynnistys- / pysäytystoiminto.

  • Maksimi voima: 800 N
  • Maksimi nopeus: 38 mm/s

Tuotteen datalehti

DB5-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

DB5 DB6 -järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Vihreät kriteerit – PVC-vapaat tuotteet

PVC-materiaaleille on vaihtoehtoja. Lue, miksi noudatamme uusia ympäristönormeja ja tarjoamme PVC-vapaita ratkaisuja.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.