Karamoottorit

DB6

Lineaarinen karamoottori, joka on suunniteltu helposti integroitavaksi asiakkaiden malleihin. Kolmiosainen teleskooppirakenne, jossa on suuri säätöalue, sopii käytettäväksi yksittäisenä tai useamman moottorin rinnakkaisjärjestelmänä.

Tuotekuvaus

DB6

DESKLIFT DB6 on sisäänrakennettava karamoottori, joka on suunniteltu suurta säätöväliä vaativiin pöytiin.

DB6 (sisäänrakennettava DESKLINE® ® -tuote) on kolmiosainen teleskooppinen karamoottori, jossa on erittäin pienet asennusmitat matalan moottorikotelon ansiosta.

Sisäänrakennettava DB6-karamoottori on suunniteltu integroitavaksi asiakkaan johteisiin, jotta pöydän voi suunnitella mahdollisimman vapaasti.

LINAK täyttää vaativimmatkin säätöväliä 600 mm - 1 200 mm edellyttävät eurooppalaiset standardit.

DB6 voi toimia joko yksittäisenä, tai kahden, kolmen tai neljän moottorin rinnakkaisjärjestelmänä. Rinnakkaisajo on suunniteltu kompensoimaan pöydän epätasainen kuormitus ohjausyksikön avulla. Ohjausyksikössä on pehmeätoiminen käynnistys- / pysäytystoiminto.

  • Maksimi voima: 800 N
  • Maksimi nopeus: 38 mm/s

Tuotteen datalehti

DB6-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

DB5 DB6 -järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Vihreät kriteerit – PVC-vapaat tuotteet

PVC-materiaaleille on vaihtoehtoja. Lue, miksi noudatamme uusia ympäristönormeja ja tarjoamme PVC-vapaita ratkaisuja.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.