Karamoottorit

LA32

Tehokas (maksimivoima: 6 000 N) lineaarinen karamoottori monenlaisiin sovelluksiin. Sisältää mm. seuraavia ominaisuuksia: LINAK Spline, Safety Nut ja Quick-Release tekevät siitä ihanteellisen sairaalasänkyihin. IPX6-luokitus.

Tuotekuvaus

LA32

Tehokas LA32-karamoottori on saatavana kuularuuvikaralla ja sillä on erinomainen suorituskyky. Soveltuu hyvin monenlaisiin sovelluksiin, kuten sairaalasänkyjen säätöön. LA32 tarjoaa useita erikoisominaisuuksia, kuten turvamutteri, "ei vetävä", pikavapautus ja valinnainen IPX6-tason suojausluokka.

  • Maksimityöntövoima: 6 000 N
  • Maksiminopeus: 15 mm/s

Tuotteen datalehti

LA32-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.