Lisävarusteet

BAJL

Li-ion-akkuratkaisu mobiilikohteisiin - kuten LINAK JUMBO-järjestelmällä toimivat potilasnostimet. Pidempi akun käyttöikä, ympäristöystävällinen ja ladattava.

Videot

Lisää videoita BAJL
play-icon

LINAK-litiumioniakkujen edut siirrettävissä terveydenhoitolaitteissa

play-icon

Turvallista potilaiden käsittelyä sähkökäyttöisillä potilasnostimilla LINAKin järjestelmäratkaisujen avulla

Tuotekuvaus

BAJL

BAJL Li-Ion-akku on suunniteltu käytettäväksi erityisesti JUMBO-järjestelmän kanssa potilasnostimissa sekä istuma-seisomanostimissa.

Se on kevyt ja tehokas akku, joka toimii luotettavasti.

BAJL Li-Ion -akku perustuu litiumioniteknologiaan. Litiumioniakkujen ympäristövaikutus on vähäinen verrattuna lyijyakkuihin. Ne tuottavat vähemmän jätettä, koska niiden käyttöikä on jopa neljä kertaa pidempi.

BAJL Li-Ion -akun etuja ovat:

  • Pitkä käyttöikä
  • Akku on helppo vaihtaa pikakiinnityksen ja LINAKin kiinnityslevyn ansiosta
  • Jumbo-ohjausyksikön ja -käsiohjaimen kautta tulee ilmoitus, milloin akku tulee ladata
  • Helppo ja nopea ladata

Jos jokin LINAK-tuotteissa käytetyistä litiumioniakuista todetaan vialliseksi takuun nojalla, LINAK lähettää uuden tuotteen asiakkaalle. LINAK kiistää kaikki muut hyvitykset. LINAK ei ole missään tapauksessa tai olosuhteissa vastuussa minkäänlaisista korvauksista tai epäsuorista, satunnaisista tai seurannaisvahingoista tai -tappioista, jotka aiheutuvat mistä tahansa tapahtumasta, jossa litiumkennon ominaisuuteen liittyy mahdollinen lämpöläpilyöntiriski. LINAK ei myöskään ole vastuussa siitä, miten LINAK-tuotetta käytetään. Lisäksi LINAK kiistää nimenomaisesti voittojen menetykset, epäonnistumisen odotettujen säästöjen saavuttamisessa, muut kolmannen osapuolen asiakastamme kohtaan esittämät vaateet tai kaikenlaiset muut kaupalliset tai taloudelliset menetykset, vaikka LINAKille olisi ilmoitettu tällaisten vahinkojen tai tappioiden mahdollisuudesta.

Tuotteen datalehti

BAJL-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

2D / 3D

2D-kuvat

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Li-ion-akkuja koskeva vastuuvapauslauseke

Tärkeää tietoa koskien Li-ion-akulla toimivia LINAK®-tuotteita

Focus on stretchers

Akkukäyttöisiä toimintoja ja käyttömukavuutta mobiilisovelluksiin. LINAK tarjoaa järjestelmäratkaisuja paareihin, liikuteltaviin sairaalasänkyihin ja muihin siirreltäviin kohteisiin.

BAJL-litiumioniakku terveydenhuollon karamoottorijärjestelmiin

LINAK BAJL -litiumioniakku on ympäristöystävällinen virtaratkaisu, joka tarjoaa suorituskykyä luotettavasti ja pitkäkestoisesti. Täydellinen ratkaisu sairaaloiden liikuteltaviin käyttökohteisiin.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Potilaan turvallinen käsittely ja hyvä ergonomia. Potilasnostinjärjestelmä tehostaa tuotantoa, käyttöä ja huoltoa. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.