Lisävarusteet

COBO

LINAK COBO on liitäntärasia ohjausyksiköille, joissa on useita karamoottoriliitäntöjä, jotka vaativat suuren akkuvarmistuksen. Saatavana IPX4- tai IPX5-versiona.

Tuotekuvaus

COBO

COBO on laite, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisesti JUMBO-akkupaketin (BAJ ja BAJL Li-Ion) ja CU20-ohjausyksikön kanssa.

Sen voi yhdistää myös toiseen 24V lyijyakkuun tai kiinteään virtalähteeseen.

COBO-järjestelmää käytetään CU20-järjestelmän kanssa (CP20-järjestelmän asemesta) sovelluksissa, joissa tarvitaan suurta akkutehoa (verrattuna BA20-akkuun).

COBO-järjestelmän tyypillisiä käyttökohteita ovat liikuteltavat apupöydät, paarit ja muut mobiilisovellukset.

COBO-järjestelmän etuja ovat:

  • Suuri akkuteho (mobiilisovellukset)
  • Järjestelmään voi kytkeä yhdestä kuuteen karamoottoria
  • Yhteensopivuus OpenBus-järjestelmän kanssa mahdollistaa tiedon näkymisen latauksesta ja akun lataustilasta käsiohjaimeen (lataustiedot vain LINAK-akusta)

Tuotteen datalehti

COBO-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

2D / 3D

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on stretchers

Akkukäyttöisiä toimintoja ja käyttömukavuutta mobiilisovelluksiin. LINAK tarjoaa järjestelmäratkaisuja paareihin, liikuteltaviin sairaalasänkyihin ja muihin siirreltäviin kohteisiin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.