Lisävarusteet

DL Feet

Monenlaisia jalkavasteita, jotka sopivat käytettäväksi sekä suorakulmaisten, nelikulmaisten että pyöreiden LINAK-nostopilarien kanssa.

Videot

Lisää videoita DL Feet
play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

play-icon

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Tuotekuvaus

DL Feet

DESKLIFT™ Feet (DL Feet) -tuotevalikoima sisältää monenlaisia, erityisesti toimistopöytiin tarkoitettuja jalkavasteita. Jalkavasteita on saatavana kaksi eri pituutta, ja pilarit voi asentaa joko jalkavasteen pintaan asennettuna tai jalkavasteeseen upotettuna. 

DL-jalkavasteet sopivat yhteen monenlaisten LINAK-pilarien kanssa ja ne sulautuvat erilaisiin toimistoympäristöihin huomaamattoman muotoilunsa ansiosta. DL-jalat voi ostaa joko irtotavarana tai helppokäyttöisenä sarjana, jossa on jalkojen lisäksi säätöruuvit ja pilareiden asennusruuvit. 

Kun jalkoihin yhdistetään Kick & Click -runko ja DL SetPack, tuloksena on helppokäyttöinen ja muuntelumahdollisuuksia tarjoava pöytäratkaisu.

Tuotteen datalehti

DL Feet

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

Kick & Click -käyttöopas

Tässä käyttöohjeessa kuvataan, kuinka Kick & Click kootaan ja puretaan. Katso se online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Kick & Click -esite

Tässä esitteessä kerrotaan Kick & Click -ratkaisun ainutlaatuisuudesta.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

Tuki

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Desk Frame 1: Työpöydän kokoaminen
Työpöydän runko on helppo koota LINAK® Desk Frame 1 -ratkaisun avulla. 

Setissä on kolme valmiiksi pakattua laatikkoa, jotka sisältävät kaiken toimistopöydän rungon kokoamisessa tarvittavan: Kick & Click™ (ylärunko), DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL Feet -jalkavasteet.

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.