Lisävarusteet

Kick & Click™

LINAK Kick & Click™ on intuitiivinen ja nopea tapa asentaa nostopilareilla säädettävät työpöydät. Työkalulaatikoita, ruuveja ja pultteja ei tarvita.

Videot

Lisää videoita Kick & Click™
play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

play-icon

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

play-icon

Kick & Click - innovatiivinen työpöydän kokoaminen

Tuotekuvaus

Kick & Click™

LINAK tarjoaa älykkään ja intuitiivisen asennusratkaisun DESKLINE-nostopilarien kiinnittämiseen pöytälevyyn.

Ratkaisu sopii hyvin erilaisiin toimistotyöpöytiin. Kick & Click -tuotteen ainutlaatuinen ominaisuus on sen asennustapa.

Järjestelmän osat napsautetaan yhteen ilman työkaluja.

Kick & Click on modulaarinen konsepti, joka on yhteensopiva kaikkien moottorikotelon sisältävän DESKLINE-pilarien kanssa. Varsinainen pöydän suunnittelu jää pöytävalmistajalle.

Kick & Click on saatavana kolmena eri versiona: Kick & Click Adjustable, Kick & Click Fixed ja Kick & Click Base.

Kick & Click -järjestelmää voidaan käyttää myös suuremmissa 3-jalkaisissa toimistopöydissä liittämällä Kick & Click 3rd leg kit -lisäosa Kick & Click -järjestelmään.

Tuotteen datalehti

Kick & Click -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

Kick & Click -käyttöopas

Tässä käyttöohjeessa kuvataan, kuinka Kick & Click kootaan ja puretaan. Katso se online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

Kick & Click -pikaopas

Tässä pikaoppaassa kuvataan visuaalisesti, kuinka helppoa Kick & Click -järjestelmän kokoaminen on. Siihen tarvitaan vain kolme vaihetta.

Kick & Click 3rd Leg Kit -pikaopas

Tässä pikaoppaassa kuvataan visuaalisesti, kuinka kolmijalkainen työpöytä kootaan helposti Kick & Click 3rd Leg Kit -sarjalla.

Kick & Click -esite

Tässä esitteessä kerrotaan Kick & Click -ratkaisun ainutlaatuisuudesta.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Vihreät kriteerit – PVC-vapaat tuotteet

PVC-materiaaleille on vaihtoehtoja. Lue, miksi noudatamme uusia ympäristönormeja ja tarjoamme PVC-vapaita ratkaisuja.

Tuki

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Desk Frame 1: Työpöydän kokoaminen
Työpöydän runko on helppo koota LINAK® Desk Frame 1 -ratkaisun avulla. 

Setissä on kolme valmiiksi pakattua laatikkoa, jotka sisältävät kaiken toimistopöydän rungon kokoamisessa tarvittavan: Kick & Click™ (ylärunko), DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL Feet -jalkavasteet.

 

Kick & Click - Näin helppoa on työpöydän kokoaminen

Tällä videolla näytetään, kuinka helppoa korkeussäädettävän Kick & Click ™ -työpöydän kokoonpano on, eikä siinä tarvita edes ruuveja tai työkaluja.
Jos sinulla on kysyttävää pöydän kokoonpanoon, tutustu Kick & Click -käyttöohjeeseen tai ota yhteyttä paikalliseen LINAKin toimistoon.
Huomaathan, että pöydän kansi ja mahdollisesti myös jalkavasteet eivät ole LINAKin toimittamia.

Kick & Click - Työpöydän purkaminen

Tällä videolla näytetään, miten korkeussäädettävä LINAK® Kick & Click™ -työpöytä puretaan. Se on nopeaa, helppoa ja intuitiivista.
Jos sinulla on kysyttävää pöydän purkamiseen liittyen, tutustu Kick & Click -käyttöohjeeseen tai ota yhteyttä paikalliseen LINAKin toimistoon.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.