Lisävarusteet

MJB Gateway

MJB on modulaarinen LINAK-kytkentärasia OpenBus-järjestelmiin. Sairaalan infrastruktuuriin yhdistettävä kytkentärasia mahdollistaa esimerkiksi hoitajan kutsun ja ilmoituksen sängystä poistumisesta.

Tuotekuvaus

MJB Gateway

MJB Modular Junction Box on suunniteltu käytettäväksi OpenBus™-ohjausyksiköiden kanssa.

MJB mahdollistaa usean käsiohjaimen ja hoitajan paneelien yhdistämisen. MJB-kytkentärasiaa voidaan käyttää myös USB-laturin, Under Bed Light -sängynalusvalon ja kolmannen osapuolen tuotteiden ohjaamiseen.

MJB - GATEWAY-versio, 504-010 & 504-020: MJB on yksinkertainen kytkentärasia, jolla sängyn voi yhdistää sairaalan tai hoitokodin infrastruktuuriin. Kytkentärasia sopii käytettäväksi esimerkiksi palvelu-/hoitajakutsujärjestelmissä. Sitä saa käyttää vain avustavana järjestelmänä, sillä se ei ole tarkoitettu hätätilanteisiin.

Tuotteen datalehti

MJB Gateway -esite

Katso tuotteen tiedot online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

2D / 3D

2D-kuvat

2D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

Esitteet ja käyttöohjeet

MJB Gateway -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.