Lisävarusteet

MJB sängynalusvalo EXT

MJB on modulaarinen kytkentärasia OpenBus-ohjausyksiköillä ohjattaviin lineaarisiin karamoottorijärjestelmiin. Soveltuu hyvin terveydenhuollon sovelluksiin, joissa tarvitaan useita käsiohjaimia. Ulkoinen LED-kaapeli tekee sängynalusvalo-toiminnon sijoittamisesta joustavampaa.

Tuotekuvaus

MJB sängynalusvalo EXT

MJB Modular Junction Box -kytkentärasia on suunniteltu käytettäväksi OpenBus™-ohjausyksiköiden kanssa.

MJB mahdollistaa usean käsiohjaimen ja hoitajan paneeli -ohjaimen yhdistämisen. MJB-kytkentärasiaa voidaan käyttää ohjausyksikkönä USB-laturin, Under Bed Light -sängynalusvalon ja kolmannen osapuolen tuotteiden kanssa.

MJB, jossa sängynalusvalo (ulkoinen), kytkintulo (S1/S2), versio 506-010 ja 506-020: MJB tarjoaa kolme eri vaihtoehtoa, Under Bed Light (UBL)-sängynalusvalon ja kaksi kytkintuloa, S1 ja S2, ulkoisen kytkimen käyttöön.

UBL: Sängynalusvalon (UBL) sisältävä MJB on yksinkertainen järjestelmä, joka vähentää kaatumisonnettomuuksia ja parantaa potilaan turvallisuutta. UBL:n avulla potilas löytää helposti yöllä takaisin sänkyynsä häiritsemättä muita potilaita. MJB sisältää ulkoisen LED-kaapelin (0964135), joka on liitetty porttiin 5. Ulkoinen LED-kaapeli helpottaa sängynalusvalon käyttöä. Se voidaan sijoittaa sängyn eri sivuille, tai esimerkiksi sängyn jalkopäähän. 

Ulkoinen kytkin (S1/S2): Asiakas voi yhdistää MJB-kytkentärasiaan ulkoisen kytkimen. Tämä mahdollistaa asiakkaan oman kytkimen käytön.

Tuotteen datalehti

MJB sängynalusvalo (EXT) -esite

Katso tuotteen tiedot online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

Esitteet ja käyttöohjeet

MJB-sängynalusvalo (ulk.) ja sängystä poistumisen tunnistuksen käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.