Lisävarusteet

QLCI2

Ihanteellinen punnitusratkaisu sairaaloiden sänkypotilaiden punnitsemiseen. LINAK® OpenBus™ -karamoottorijärjestelmään yhdistettynä älykäs hoitoratkaisu, joka helpottaa sairaanhoitajien ja muun hoitohenkilökunnan työtä.

Tuotekuvaus

QLCI2

Terveydenhuoltoalalle suunniteltu Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) on vaakalisävaruste, jossa on punnitsemistoimintojen lisäksi myös sängystä poistumisen tunnistustoiminto. 

QLCI2:n kotelointi ja sen ainutlaatuiset sivukiinnikkeet tekevät laitteesta helpon asentaa, ja laitteessa on myös IPX6 Washable DURA™ -suojaus. QLCI2 tukee LINAK® OpenBus™ -järjestelmää, joka on erittäin pitkälle mukautettavissa.

Tuotteen datalehti

2D / 3D

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.