Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

BA19

BA19 on IPX6 washable DURA™-luokiteltu lyijyakku karamoottorijärjestelmiin, jotka on tarkoitettu terveydenhuollon erilaisiin säädettäviin sovelluksiin, kuten sairaala- ja hoitosänkyihin. Käytetään CA/CO-ohjausyksikkösarjan kanssa. Sisältää laturin.

BA19

BA19-lyijyakkuakkupaketti on suunniteltu käytettäväksi erityisesti CA/CO-ohjausyksikkösarjan kanssa. Se on kompakti ja kustannustehokas akku, johon kuuluu kiinteä laturi monipuolisilla kaapelilähdöillä.

BA19-lyijyakun lisäetuna on sen helppo irrotus ja kiinnitys LINAK-kiinnitysosan avulla sovellukseen.

Akku välittää latauksen tilatiedot ohjausyksikköön, josta saa tiedon OpenBus™-järjestelmän käsiohjaimiin.


BA19-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.