Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

BA21

Ympäristöystävällinen Li-ion-akku on suunniteltu LINAK-ohjausyksiköihin. Soveltuu hyvin terveydenhuollon sovelluksiin, joissa edellytetään IPX6 Washable DURA™ -suojausluokkaa.

BA21

BA21-litiumioniakkupaketti on suunniteltu käytettäväksi erityisesti uusien COxx- ja CAxx -ohjausyksiköiden, kuten CO61 ja CA40 kanssa. Se on erittäin kevyt, tehokas ja turvallinen akku, johon kuuluu kiinteä laturi.
BA21 Li-ion-akun materiaalina on nikkeli-mangaani-kobolttioksidi (NMC), joka on ympäristöystävällinen kemikaali, joka ei sisällä raskasmetalleja.
Muita BA21-litiumioniakun käytön etuja ovat:

  • Pidempi käyttöikä
  • Akun helppo irrotus ja kiinnitys laitteeseen tai ohjausyksikön alapuolelle napsautusmekanismilla ja LINAK-asennuskiinnikkeellä
  • Akku ilmoittaa latauksen tilan ohjausyksikölle. Tämä mahdollistaa varaustilan näyttämisen ohjausyksikössä ja/tai käsiohjaimessa

Jos jokin LINAK-tuotteissa käytetyistä litiumioniakuista todetaan vialliseksi takuun nojalla, LINAK lähettää uuden tuotteen asiakkaalle. LINAK kiistää nimenomaisesti kaikki muut hyvitykset. LINAK ei ole missään tapauksessa tai olosuhteissa vastuussa minkäänlaisista korvauksista tai epäsuorista, satunnaisista tai seurannaisvahingoista tai -tappioista, jotka aiheutuvat mistä tahansa tapahtumasta, jossa litiumionikennon ominaisuuteen liittyy mahdollinen lämpöläpilyöntiriski. LINAK ei myöskään ole vastuussa siitä, miten LINAK-tuotetta käytetään. Lisäksi LINAK kiistää voittojen menetykset, epäonnistumisen odotettujen säästöjen saavuttamisessa, muun kolmannen osapuolen asiakastamme kohtaan esittämät vaateet tai kaikenlaiset muut kaupalliset tai taloudelliset menetykset, vaikka LINAKille olisi ilmoitettu tällaisten vahinkojen tai tappioiden mahdollisuudesta.

BA21-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Li-ion-akkuja koskeva vastuuvapauslauseke

Tärkeää tietoa koskien Li-ion-akulla toimivia LINAK®-tuotteita

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Karamoottorijärjestelmät leikkauspöytiin

Voimaa, tarkkuutta ja sujuvaa liikettä vaativaan leikkaussalikäyttöön

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.