Lisävarusteet

BA21

Ympäristöystävällinen Li-ion-akku on suunniteltu LINAK-ohjausyksiköihin. Soveltuu hyvin terveydenhuollon sovelluksiin, joissa edellytetään IPX6 Washable DURA™ -suojausluokkaa.

Tuotekuvaus

BA21

BA21-litiumioni-akkupaketti on suunniteltu käytettäväksi erityisesti uusien COxx- ja CAxx -ohjausyksiköiden, kuten CO61 ja CA40 kanssa. Se on erittäin kevyt, tehokas ja turvallinen akku, johon kuuluu kiinteä laturi.
BA21 Li-Ion-akun materiaalina on nikkeli-mangaani-kobolttioksidi (NMC), joka on ympäristöystävällinen kemikaali, joka ei sisällä raskasmetalleja.
Muita BA21-litiumioni-akun käytön etuja ovat:

  • Pidempi käyttöikä
  • Akun helppo irrotus ja kiinnitys laitteeseen tai ohjausyksikön alapuolelle napsautusmekanismilla ja LINAK-asennuskiinnikkeellä
  • Akku ilmoittaa latauksen tilan ohjausyksikölle. Tämä mahdollistaa varaustilan näyttämisen ohjausyksikössä ja/tai käsiohjaimessa

Jos jokin LINAK-tuotteissa käytetyistä litiumioniakuista todetaan vialliseksi takuun nojalla, LINAK lähettää uuden tuotteen asiakkaalle. LINAK kiistää nimenomaisesti kaikki muut hyvitykset. LINAK ei ole missään tapauksessa tai olosuhteissa vastuussa minkäänlaisista korvauksista tai epäsuorista, satunnaisista tai seurannaisvahingoista tai -tappioista, jotka aiheutuvat mistä tahansa tapahtumasta, jossa litiumionikennon ominaisuuteen liittyy mahdollinen lämpöläpilyöntiriski. LINAK ei myöskään ole vastuussa siitä, miten LINAK-tuotetta käytetään. Lisäksi LINAK kiistää voittojen menetykset, epäonnistumisen odotettujen säästöjen saavuttamisessa, muun kolmannen osapuolen asiakastamme kohtaan esittämät vaateet tai kaikenlaiset muut kaupalliset tai taloudelliset menetykset, vaikka LINAKille olisi ilmoitettu tällaisten vahinkojen tai tappioiden mahdollisuudesta.

Tuotteen datalehti

BA21-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Li-ion-akkuja koskeva vastuuvapauslauseke

Tärkeää tietoa koskien Li-ion-akulla toimivia LINAK®-tuotteita

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.