Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

BLE2DC

Jalustallisen nojatuolin sähkökäyttöisen karamoottorijärjestelmän ja ohjauspaneelin välille muodostetaan langaton yhteys Bluetooth® Low Energy -yksikön avulla. Se voidaan liittää kumpaan tahansa järjestelmän karamoottoreista.

Katso video: LINAK-karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin play-icon

LINAK-karamoottorijärjestelmä nojatuoleihin. Kun mukavuus on tärkeintä.

BLE2DC

Tämä Bluetooth® BLE -liitin on suunniteltu käytettäväksi säädettävien nojatuolien sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien kanssa.  Se on helppo liittää kumpaan tahansa sarjaan kytketyistä karamoottoreista, ja se muodostaa langattoman yhteyden karamoottorin ja ohjaimen välille.

LA10-järjestelmän datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

LA10-järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan jalustallisille nojatuoleille tarkoitetun LA10-karamoottorijärjestelmän parikytkentä, käyttöönotto ja käyttö.

Karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin

Tutustu säädettäviin nojatuoleihin suunniteltuihin, langattomalla ohjausyksiköllä varustettuihin luotettaviin karamoottorijärjestelmiimme. Varmistimme tutkimusten avulla, että järjestelmässä otetaan huomioon koko arvoketju.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.