Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

COBO

LINAK COBO on liitäntärasia ohjausyksiköille, joissa on useita karamoottoriliitäntöjä, jotka vaativat suuren akkuvarmistuksen. Saatavana IPX4- tai IPX5-versiona.

COBO

COBO on laite, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisesti akkupaketin ja CU20-ohjausyksikön kanssa.

Sen voi yhdistää myös toiseen 24V lyijyakkuun tai kiinteään virtalähteeseen.

COBO-järjestelmää käytetään CU20-järjestelmän kanssa (CP20-järjestelmän asemesta) sovelluksissa, joissa tarvitaan suurta akkutehoa (verrattuna BA20-akkuun).

COBO-järjestelmän tyypillisiä käyttökohteita ovat liikuteltavat apupöydät, paarit ja muut mobiilisovellukset.

COBO-järjestelmän etuja ovat:

  • Suuri akkuteho (mobiilisovellukset)
  • Järjestelmään voi kytkeä yhdestä kuuteen karamoottoria
  • Yhteensopivuus OpenBus-järjestelmän kanssa mahdollistaa tiedon näkymisen latauksesta ja akun lataustilasta käsiohjaimeen (lataustiedot vain LINAK-akusta)

COBO-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.