Lisävarusteet

COBO

LINAK COBO on liitäntärasia ohjausyksiköille, joissa on useita karamoottoriliitäntöjä, jotka vaativat suuren akkuvarmistuksen. Saatavana IPX4- tai IPX5-versiona.

Tuotekuvaus

COBO

COBO on laite, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisesti JUMBO-akkupaketin (BAJ ja BAJL Li-Ion) ja CU20-ohjausyksikön kanssa.

Sen voi yhdistää myös toiseen 24V lyijyakkuun tai kiinteään virtalähteeseen.

COBO-järjestelmää käytetään CU20-järjestelmän kanssa (CP20-järjestelmän asemesta) sovelluksissa, joissa tarvitaan suurta akkutehoa (verrattuna BA20-akkuun).

COBO-järjestelmän tyypillisiä käyttökohteita ovat liikuteltavat apupöydät, paarit ja muut mobiilisovellukset.

COBO-järjestelmän etuja ovat:

  • Suuri akkuteho (mobiilisovellukset)
  • Järjestelmään voi kytkeä yhdestä kuuteen karamoottoria
  • Yhteensopivuus OpenBus-järjestelmän kanssa mahdollistaa tiedon näkymisen latauksesta ja akun lataustilasta käsiohjaimeen (lataustiedot vain LINAK-akusta)

Tuotteen datalehti

COBO-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on stretchers

Akkukäyttöisiä toimintoja ja käyttömukavuutta mobiilisovelluksiin. LINAK tarjoaa järjestelmäratkaisuja paareihin, liikuteltaviin sairaalasänkyihin ja muihin siirreltäviin kohteisiin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.