Lisävarusteet

DC Connector

LINAK DC Connector -liitin on lisävaruste kotisängyissä ja lepotuoleissa käytettäviin karamoottorijärjestelmiin. Sen avulla voit liittää järjestelmääsi DC-pistokkeella varustettuja tuotteita.

Tuotekuvaus

DC Connector

DC CONNECTOR on HOMELINE®-lisävaruste, joka mahdollistaa erilaisten DC-pistokkeella varustettujen standardiosien liittämisen TWINDRIVE® TD3 -järjestelmään tai CBH Advanced -järjestelmään.

Plug & Play -periaatteella toimiva DC Connector -lisävaruste on helppo yhdistää ja tällöin on käytettävissä suuremmat DC-pohjaiset yhdistelmämahdollisuudet – kaikkia ohjataan käsiohjaimella.

Esimerkkinä DC-tuotteesta on "LED-valokisko".

DC CONNECTOR on kompakti yksikkö, joka vie vain vähän tilaa. Lisäksi se on erittäin helppo asentaa joko ruuveilla sängyn runkoon tai yksinkertaisesti liu’uttamalla se TD3-sänkymoottorin uraan.

Jos tarvitaan useampia DC-portteja kuin tuotteessa olevat kaksi, on mahdollista yhdistää ja asettaa päällekkäin useampi rasia asennustilan minimoimiseksi.

Kahden DC-portin lähtöjännite rasiassa on sama.

Tuotteen datalehti

DC-liittimen tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

2D / 3D

3D-mallit

3D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

Esitteet ja käyttöohjeet

TWINDRIVE TD32 TD33 -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kererotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK TWINDRIVE -tuotteita.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.