Lisävarusteet

EBC

Vaihtoehtoinen ratkaisu mekaanisille jarruille OpenBus-ohjausyksiköillä toimiviin sänkysovelluksiin. Sisältää pyörän suunnan lukituksen, liiketunnistimen ja IPx6-suojauksen.

Tuotekuvaus

EBC

EBC - Electronic Brake Control - on suunniteltu käytettäväksi kolmannen osapuolen pyörillä ja LINAK OpenBus™-ohjausjärjestelmällä, mukaan lukien JUMBO Care.

Sähkökäyttöinen jarrujärjestelmä EBC voi korvata pyörien perinteiset (mekaaniset) keskuslukitusjärjestelmät sairaala- ja hoitokotien sängyissä tai terveydenhuollon sovelluksissa. Tämä uusi järjestelmä tarjoaa paremmat mahdollisuudet sovelluksen suunnitteluun, sillä mekaaninen liitäntä pyörään ei ole tarpeen.

Lukitsemattomista pyöristä johtuvan liikkuvan sängyn aiheuttamien putoamisvammojen vähentämiseksi EBC:ssä on automaattinen liikeanturi. Se havaitsee, kun sänkyä ei ole siirretty vähään aikaan ja lukitsee pyörät turvallisuuden varmistamiseksi.

EBC:n parantunut ergonomia ja tehokkuus auttavat vähentämään terveydenhoitohenkilökunnan tapaturmavaaraa ja väsymistä, mikä parantaa työympäristöä.

Tuotteen datalehti

EBC-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

MEDLINE & CARELINE -esite

MEDLINE & CARELINE -esitteessä kerromme, miten innovatiivinen, turvallinen sekä luotettava liike ja nostaminen tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.