Lisävarusteet

IRO

IRO on hoitosänkyjen lineaaristen karamoottorien OpenBus-infrapunavastaanotin. Kustannustehokas ja kompakti vaihtoehto johdollisille käsiohjaimille IPX4-hyväksynnällä.

Tuotekuvaus

IRO

IRO (Infrared Receiver OpenBus™) on suunniteltu OpenBus™ -ohjausyksiköiden lisävarusteeksi. Vastaanotin asennetaan sänkyyn, jotta sängyn liikettä voidaan säätää kaukosäätimestä (C-tyypin lähetin) saatujen signaalien avulla.

Tuotteen datalehti

IRO-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

2D / 3D

2D-kuvat

2D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.