Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

Modular Data Interface (MDI)

LINAK Modular Data Interface (MDI) on LINAK Communication Interface™ (LCi) -rajapintaliittymän langallinen versio. Sen avulla LINAK-ohjausyksikköihin voidaan yhdistää kolmansien osapuolten kehittämiä laitteita.

Modular Data Interface (MDI)

MDI:n avulla LINAK-ohjausyksiköt voidaan yhdistää kolmansien osapuolten kehittämiin laitteisiin. MDI muodostaa yhteyden LINAK® Communication Interface™ -liittymään, mikä tekee järjestelmästä käyttövalmiin myös laitteiden tulevien toimintojen kanssa.

MDI liitetään ohjausyksikköön LINAK-tuotevalikoimaan kuuluvilla asennuskiinnikkeillä.

MDI:ssä on kaapelilukitusmekanismi, jonka avulla kaapelit voidaan lukita ja vapauttaa vaivattomasti. Se on saatavana IPX6- tai IPX6 Washable DURA™ -suojauksella.


MDI-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.