Lisävarusteet

MJB Gateway

MJB on modulaarinen LINAK-kytkentärasia OpenBus-järjestelmiin. Sairaalan infrastruktuuriin yhdistettävä kytkentärasia mahdollistaa esimerkiksi hoitajan kutsun ja ilmoituksen sängystä poistumisesta.

Tuotekuvaus

MJB Gateway

MJB Modular Junction Box on suunniteltu käytettäväksi OpenBus™-ohjausyksiköiden kanssa.

MJB mahdollistaa usean käsiohjaimen ja hoitajan paneelien yhdistämisen. MJB-kytkentärasiaa voidaan käyttää myös USB-laturin, Under Bed Light -sängynalusvalon ja kolmannen osapuolen tuotteiden ohjaamiseen.

MJB - GATEWAY-versio, 504-010 & 504-020: MJB on yksinkertainen kytkentärasia, jolla sängyn voi yhdistää sairaalan tai hoitokodin infrastruktuuriin. Kytkentärasia sopii käytettäväksi esimerkiksi palvelu-/hoitajakutsujärjestelmissä. Sitä saa käyttää vain avustavana järjestelmänä, sillä se ei ole tarkoitettu hätätilanteisiin.

Tuotteen datalehti

MJB Gateway -esite

Katso tuotteen tiedot online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

2D / 3D

2D-kuvat

2D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

Esitteet ja käyttöohjeet

MJB Gateway -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.