Lisävarusteet

MJB SMPS

Modulaarinen kytkentärasia lineaarisiin karamoottorijärjestelmiin. Sopii hyvin terveydenhuollon sovelluksiin, kun tarvitaan ylimääräinen virtalähde sängynalusvaloon, mobiililaitteen laturiin, musiikkisoittimeen jne.

MJB SMPS

MJB Modular Junction Box -kytkentärasia on suunniteltu käytettäväksi yhdessä OpenBus™-ohjausyksiköiden kanssa.

MJB mahdollistaa usean käsiohjaimen ja hoitajan paneelien yhdistämisen. MJB-kytkentärasiaa voidaan käyttää myös USB-laturin, Under Bed Light -sängynalusvalon ja kolmannen osapuolen tuotteiden ohjaamiseen.

MJB, 5V SMPS, versio 502-010: 5V SMPS, hakkurivirtalähde.
Hakkurivirtalähdettä käytetään, kun USB-virransyöttö tarvitaan sängyn lähelle. Sitä voi käyttää esimerkiksi sähköisen laitteen, kuten musiikkisoittimen, kameran tai matkapuhelimen lataamiseen. Lisätietoja on kohdassa "Käyttö".

Virransyöttöön voidaan liittää myös kolmannen osapuolen toimittama yövalo. Se liitetään suoraan MJB-porttiin 2 modulaarisella liittimellä. Hakkurivirtalähde ilmoittaa käsiohjaimen LED-valon avulla, onko virransyöttö päällä vai pois päältä.

MJB SMPS -esite

Katso tuotteen tiedot online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

2D-kuvat

2D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

MJB-hakkurivirtalähteen käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.