Lisävarusteet

MJB sängynalusvalo EXT

MJB on modulaarinen kytkentärasia OpenBus-ohjausyksiköillä ohjattaviin lineaarisiin karamoottorijärjestelmiin. Soveltuu hyvin terveydenhuollon sovelluksiin, joissa tarvitaan useita käsiohjaimia. Ulkoinen LED-kaapeli tekee sängynalusvalo-toiminnon sijoittamisesta joustavampaa.

MJB sängynalusvalo EXT

MJB Modular Junction Box -kytkentärasia on suunniteltu käytettäväksi OpenBus™-ohjausyksiköiden kanssa.

MJB mahdollistaa usean käsiohjaimen ja hoitajan paneeli -ohjaimen yhdistämisen. MJB-kytkentärasiaa voidaan käyttää ohjausyksikkönä USB-laturin, Under Bed Light -sängynalusvalon ja kolmannen osapuolen tuotteiden kanssa.

MJB, jossa sängynalusvalo (ulkoinen), kytkintulo (S1/S2), versio 506-010 ja 506-020: MJB tarjoaa kolme eri vaihtoehtoa, Under Bed Light (UBL)-sängynalusvalon ja kaksi kytkintuloa, S1 ja S2, ulkoisen kytkimen käyttöön.

UBL: Sängynalusvalon (UBL) sisältävä MJB on yksinkertainen järjestelmä, joka vähentää kaatumisonnettomuuksia ja parantaa potilaan turvallisuutta. UBL:n avulla potilas löytää helposti yöllä takaisin sänkyynsä häiritsemättä muita potilaita. MJB sisältää ulkoisen LED-kaapelin (0964135), joka on liitetty porttiin 5. Ulkoinen LED-kaapeli helpottaa sängynalusvalon käyttöä. Se voidaan sijoittaa sängyn eri sivuille, tai esimerkiksi sängyn jalkopäähän. 

Ulkoinen kytkin (S1/S2): Asiakas voi yhdistää MJB-kytkentärasiaan ulkoisen kytkimen. Tämä mahdollistaa asiakkaan oman kytkimen käytön.

MJB sängynalusvalo (EXT) -esite

Katso tuotteen tiedot online-esitteestä tai lataa PDF-tiedosto.

MJB-sängynalusvalo (ulk.) ja sängystä poistumisen tunnistuksen käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.